Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Холанд Тонер /img/frontend/nomap.png"

Холанд Тонер

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 7 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-7 от общо 7


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Какъв сервиз на Стемо бе момче ?? Ти луд ли си ? Не виждаш ли , че тоя Сашо се държи като п...а . И какви са тия заплати бе ??? 500 лева ??? Вие в Папуа Нова Гвинея ли живеете ? Дето плащат с банани . Ебати експлоататорите , немам думи . Много ясно , че ще са ви боклуци касетите . За тия стотинки дето плащате , аз лично щях да ви ги правя всичките да са рекламация . Друго не заслужавате . Направо трябва да изчезнете от пазара .


бивш служител

31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
2
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Позрави на стария колектив: Зузи,Наско,Ицо,Диди.Диди пращам ти езиче.Нз дали са още там.Едно време бяхме много бесни в тази фирма.Диви,гладни селяни слезли като вълци от планината да си хапнем агнешко.Роб сигурно се прави СТОП/компот всяка вечер с парите,които е заграбил от тези тонери.Иначе готина атмосфера.Готино офисче.Плащат ти ~ 600 лв.Приятни хора бяха всичките.Не мога да кажа,че са ме подразнили с нещо.Пожелавам успех на всички ,които работят там.Дано да се разрастнат и да станат официален представител на Стемо.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не разбрах с какво съм прекалил?
Кой е некоректен - срока на изпитване е един месец, аз казах, че ще напускам два дни преди да е приключил срока?
А за неплатените комисиони?
Написаното от теб са твои интерпретации. Нямам намерение да влизам в твоя стил и да отговарям на лични нападки. Сайтът е за мнения за работодател и  аз дадох моето.
Който го чете сам ще си направи изводите.


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Иване,мисля,че доста си прекалил.
До колкото разбрах и от миналата фирма си си тръгнал,защото си спорел и си се карал със шефовете си.Мисля,че стратегията и подхода ти за работа в една фирма е грешен.Когато ти определяш правилата,можеш да казваш на другите как да работят.Когато постъпиш на работа е нормално да се съобразяваш с изискванията,на този които ти дава хляба.Ако не те устройват винаги си свободен да  си тръгнеш.Другото,което е.Ти дойде последния ден и каза,че от утре не искаш да работиш.Това коректно ли е?Направихме ли ти проблем за това?Времето,което сме отделили да те обучим нищо не говори за тебе така ли?Друго. Ако не си наясно всяка една техника се разваля и има риск.Не случайно всяка една себеуважаваща фирма има сервиз.Както и ние.Винаги покриваме гаранцията,ако не си забелязал.Друго,което е.Какво значи даваме база 200 фирми.Ако искаш ще ти дам и 10000 фирми.Каква е разликата от това да ти дам днес 200 и утре още 200 от това да ти дам 1000 накуп!?!?!?!?!Има мобилни телефони и се звъни на тях както и на стационарните(твоите думи са пълна лъжа,относно това).Всяка фирма има договорни отношения с други фирми.Това също не ти е ясно.
За развитието:когато намериш работа и след един месец те повишат, бих пожелал да ми споменеш името на фирмата(от чисто любопитство).
Та Иване,мисля,че искаш да бъдеш шеф във всички фирми,в които работиш още от началото,но да ти кажа,че това трябва да се гради.Пожелавам ти успех и една препоръка.Не се карай с шефовете си.Те са по-отдавна от тебе във фирмата и знаят по-добре от теб как се продава на пазара.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бих искал да изкажа моето мнение за тази фирма.
Първо с почти всичко се съгласявам с написаното от Теодора(която и да е или който и да е). няма да ги повтарям.
Второ да добавя някои неща:
- постъпих средата на декември 2010г. и си тръгнах средата на януари 2011г.
- не ми платиха изработените комисиони в размер на 33,12лв., говорих с администраторката Тина Димитрова, която ми каза, че са сметнати и щели да ми ги платят. За един месец съм направил продажби за 957,93лв.(5 продажби) без ДДС, а ни казаха първият месец, да не разчитаме кой знае колко на продажби за постъпващи.
- можех да продам и още, но не и с продуктите предлагани от тях - дефектни са и така самите те се злепоставят пред клиентите. Докато бях там постъпваха обаждания за проблеми с тонер касетите продавани от Холанд тонер.
- първият месец наистина няма трудов договор - грешка от моя страна, че се съгласих. А има сключване на договор със срок на изпитване.
- базата данни за позвъняване се препокрива и няколко човека звънят на едни и същи фирми - смешна работа.
- не дават да се ползва собствена база данни, а на една от първите срещи казаха че може. Абсолютно противоречие. Първоначално ти дават 200 фирми на които трябва да звъниш само на стационарните телефони, а това са около половината фирми и те се повтарят с на други колеги и става трагикомедия с позвъняванията.
- целта им е да им направиш клиенти и после те да си позвъняват на тях.
-пишат се колко си позвънил колко оферти си изпратил - в тази връзка искам да му кажа на Сашо, че не е важно бройката(той не искаше да ме чуе бил съм му спорел) - аз го доказах че с няколко оферти на ден направих 5 продажби за месеца, а наистина можех и повече, но да не се повтарям.
-голяма част от тонерите ги взимат от друго място.
- Много смешна фирма е за мен - няма добра организация, няма развитие, въобще не си струва да се започва там.


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мисля,че мнението ти е напълно неадекватно.Първо ако мислиш така,защо не се представиш с истинското си име,тъй като Теодора не е имало в офиса никога.Второ мисля,че това,че не ти се отдава дадено нещо не прави някой друг виновен,но типична черта за българина,никога да не е виновен.Трето ти колко време си работила тука и колко пари си изкарала?Да ако си направила за един месец оборот от 100лв,няма как да очакваш бонуса да ти е 300лв :).За прозвъняването на клиентите.Всеки си има собствена база данни,която си води.Да аз си предлагам на мойте си фирми.Аз съм се трудил в продължение на месеци да си ги спечеля,както всеки останал в офиса.Мисля,че е достатъчно,че на всеки му се дава шанс да спечели клиентите си,отделно се дават и готови фирми,на който само трябва да провериш дали имат нужда.Заплатата е 550лв,чисти се получават 450лв + 40лв ваучери.Това за бонусите е пълна измишльотина.Всеки месец всеки получава своя заслужен бонус.Много странно кой са тези двамата,които са получили бонус за една година хахаха.Тука тотално си прекалил с охулването.За ''тоталното ми нетърговско поведение" бих те поканил да сравним мойте продажби с твойте.Сигурен съм,че ще излезнат доста смущаващи резултати за тебе.За трудовите договори,също пълни глупости.Всеки има постоянен трудов договор и както е нормално във всяка една фирма има и изпитателен срок.
 
Общо взето смятам,че не си разбрал/а нищо от това,което се изисква и се предоставя като работна среда.


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-2
Работна среда
0

Започването на работа в Холанд Тонер е пълна загуба на време. Фирмата е малка (около 10 човека), но затова текучеството е голямо. Обявата им в jobs се върти всеки месец. Работата е елементарна, както и заплащането. Прозвъняват се предимно малки фирми, на които се предлага тонер, аналог на оригиналите, но произведен под тяхна марка. На клиентите се предлага оферта, която се рекламира с посланието, че цената на техният тонер е с 20-30% по-ниска от оригиналите. Оказва се, че списъкът с фирмите за прозвъняване, които ти предоставят, не е селектиран по никакъв начин. Случва се така, че звъниш в частни домове или на фирми, които въобще нямат принтер или естеството на работа не предполага използването на такъв (тапицерии или фризьорски салони). До тук ок (да кажем, че не са чували за жълти страници или други on line каталози на фирми), намерили сте фирма и се стига до изпращането на оферта по мейл. Офертата, която сте прокламирали за по-ниски цени на тонера, въобще не е вярна, дори има тонери, при които цената на оригинала е по-ниска. Правят и промоции, които са супер смешни, т.е. ако си закупиш 4 тонера, тогава цената е добра (коя малка, повтарям малка фирма си купува 4 тонера).
Единственото хубаво е работното време. От 8,30 до 17,00 с половин час обедна почивка. Заплатата е 440 лева + 40 лева купони, които се взимат на три месеца. В обявате се обявява и процент, но казвам ви за година само двама човека са го достигнали, т.е бройте заплатата без бонус. Текучеството е голямо. Хората остават не повече от месец, защото работата не предполага нито развитие, нито доходи. Ако се разтърсите в нета ще видите, че същата фирма е предлагала работа със заплата от 400 до 1000 лева преди няколко месеца (само за информация в момента предложението е от 400 до 800 лева). Още нещо, първият ви месец е без трудов договор (тук Инспекцията по труда трябва да обърне сериозно внимание).
Още нещо, мениджър е едно момче на име Сашо. В началото създава впечатление за освободен и готин човек, докато не го видите в работна среда. Въпреки, че се води мениджър, той прозвънява наличните клиенти, като ги пита дали имат нужда от тонери. Ако отсрещната страна му отговори отрицателно, след приключване на разговора, същото момче започва да обижда клиентите и да ги нарича с какви ли не думи. Мениджърско поведение нула, а търговско още по-малко.
Всъщност целта на фирмата не е дългосрочни трудови отношения, а само временни оператори (които естествено докато разберат за какво става въпрос правят накакви обороти). На самото интервю (всъщност няма такова), не ти се задават никакви въпроси, т.е. всеки поканен в офиса им, вече е назначен, неофициално разбира се.  
Не се хващайте, докато си губите времето с Холанд Тонер, може да намерите доста по-подходяща работа.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?