Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Спорт Интернешънъл ООД /img/frontend/nomap.png"

Спорт Интернешънъл ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 32 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-32 от общо 32


представител на управлението

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Фирма Спорт Интернешънъл е на пазара от 20 години и все още поддържа добър рейтинг, както на пазара на труда, така и в търговията. В отговор на горенаписаното, само ще кажем, че за положени минимални усилия на работното място се заплаща пропорционално и минимално заплащане. Относно изразите, които са цитирани, мислим че не са изказани от наш служител. И в заключение ще кажем, че след напускането си този служител ще петни името на фирмата с всички средства, което не е коректно( все пак мнението в интернет е анонимно).
Моля, ако горепосоченият наш бивш служител е коректен, то нека си напише името, с което ще докаже и думите, които е написал.


бивш служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
0
Работна среда
0

 Първо, силно ме озадачава фактът, че за тази фирма няма коментари!... Аз искам да споделя мнението си за нея, за да могат да си направят правилните изводи хората, които имат намерение да започнат работа там. 
 Да започнем от най- важното за всички- парите! Парите са малко по начало, а като добавим, че шефовете всячески се стараят да ги намалят и да се заяждат, за да имат "основание" да го правят, се сещате, че не остана много за заплатката.... Същите тези шефове се държат с персонала си толкова противно, че като знам какви неща съм чувала и ми се гади! Не може да имаш верига от 30 магазина в България и от устата ти да излизат изрази като: "Вие сте животни! Тъпи сте като овце" и т.н.....и после искали уважение....как да стане...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?