Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

МЛИН-97 АД /img/frontend/nomap.png"
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ще се опитам да дам обективното си мнение за тази фирма, макар това да ми е много трудно. Крайно разочарован съм от хората в тази фирма там няма да срещнете нито приятели нито адекватно отношение от колегите си просто абсолютно нищо не очаквайте и не се доверявайте на никои, всички са найстина пълни идиоти.
Честно казано прекарах сравнително малко време в нея, но се радвам, че напуснах на време. Никога преди не съм работил в толкова гадна среда и с такова напрежение. Заяждат се с теб за най - дребни неща като това защо липсва 1 километър от пътният лист и къде е 1кг. брашно. (пълни идиоти)
Истината е че тази Фирма затъва все повече и повече след време няма да остане нищо от нея, за жалост са останали ужасно комплексирани хора, почти всички са идиоти с едно две изключения.
Работната среда е ужасно натоварваща, шефовете са пълни идиоти всеки гледа да те закопае, няма и грам колегиалност от никой, работниците са изтормозени максимално, постоянно ги орязват от заплатите, ако си вземеш болничен повече от един месец се считай за уволнен. В момента положението наистина е жалко, ако не се мазниш и не изпълняваш какво ти каже една лелка на достолетна възраст си заминаваш, всички лижат гъзове и си траят иначе хващат пътя. Няма никаква колегиалност, повечето се крият в офисите и седят там, но ги разбирам те са на възраст със семейства нямат избор. Заплащането е средно като ниво и се изплаща винаги на време, това единственото положително нещо.
Шофьорите и работниците са крайно измъчени от нощните смени които карат, картинката е просто жалка. В тази изсипана фирма няма място за кадърни кадри с нови идеи, за жалост и самата фирма няма да е има след няколко години отива към своят залез с това управление. Радвам се че не съм част от тази кирлива фирма и повече кракът ми няма да стъпи там, моят съвет е да не започвате работа там освен ако не ви е крайно належащо, работната атмосфера и натоварването са НАЙСТИНА ОГРОМНИ. Просто не си струва да си рискувате здравето за тези некадърници.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?