Подробна оценка от Анелия Белинова
Направо съм потресена от това което прочетох тук. Аз работих за Корпус Дизайн Студио и не видях лошо утношение, напротив. Виждах разбиране когато синът ми боледуваше, виждах съдействие, и направо ме хвърлихте в шах и мат с пешки. Дори когато напуснах година след това ми трябваше документ от тях който за ден беше готов и ми беше пратен. Според мен вашите мнения са по скоро емоционални отколкото обективни. И заплатите на програмистите не бяха толкова колкото ги цитирате тук. Вижте уважаеми друг е въпросът ако не сте ставали или сте се учили тепърва да програмирате.
Подробна оценка от Бивш Служител
Подкрепям горното мнение. Искам само да добавя, че "Корпус Дизайн Студио" и "Уеб Клауд" ООД са едно и също. Ето тук http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=9775 съм написал и моето мнение за фирмата.
Подробна оценка от Служител
Аз съм бивш служител на фирмата. Фирмата е от 2006-2007г., но най стария служител е на 9 месеца. Персонала се задържа не повече от година. Шефовете са трима и всеки има различно мнение за нещата. Отношението към персонала е повече от отвратително. Няма такава жалка фирма. Имат големи кленти в портфолиото, но нито един от тях не се е върнал повече. Много добре си помислете преди да кандидатствате за работа при тях! Трябва да имате железни нерви и време за губене.