Подробна оценка от Сунай Сабриев
Благодаря за коментарите на напусналите служители на фирмата. Обадиха ми се за интервю но след като прочетох вашите мнения се отказах да отида.
Подробна оценка от Емилия
Аз съм много разочарована от фирмата, и от всичко, което съм видяла. Имам отличен опит в търговията с хранителни стоки. Започнах работа, но орагинизацията куцаше от всякъде. Но това не беше най-важният проблем. Обещаната заплата се бавеше, и като питах за нея на уговорената дата, а те все увъртаха и отлагаха. Накрая не ми платиха нищо, незнам такова отношение аз естествено напуснах защото как бих работила без възнаграждение?! Знам и за много други излъгани в този хранителен магазин, както и във фирмата Славянка МБ също работниците не получават обещаните възнаграждения и тези шефове градят парите си върху къртовския труд на техните работници, които дават вси1ко от себе си, а не получават нищо в замяна.
Освен това сайтовете за намиране на работа преливат с техни обяви, а не съм първата, която се оплаква! Трябва да се вземат мерки!
Подробна оценка от алфа
В тази фирма не се плащат заплати,вземаме с 4ри месеца закъснение.Мащините са толкова стари и негодни за производство на хляб,но на Милен му е по лесно да обвинява нас за лошата продукция.Всеки път когато трябва да плати заплата и казва че ще затваря фурната за каква сигурност да говоря.Намали персонала до минимум и пак няма пари за нас.Местоположението и работното време е такова,че задължително трябва да идваш с кола на работа,а тази нафта не тече от чешмата.Колегите ми са работохолици,то в тази фирма друг вариант няма.