Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Караджъ Турс https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Уилям Гладстон 51&markers=София,ул. Уилям Гладстон 51

Караджъ Турс

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми бивши колеги или колежки !
Много бих искал да си публикувате имената си за да можем да довършим вашите разкази за вашето уволнение от фирмата. Мисля че така щее по редно за всичките и такмо хората ще имат какво да четат по интернет простраството. Има правила и закони в БГ и би било по добре към тях да се обърнете и да си трърсите правата си.
С Уважение към бившия уж персонал :)


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
-5

Напълно съм съгласен с предходните мнения. Никой уважаващ себе си интелигентен човек не би се чувствал добре на такова работно място.
Условията са отвратителни. Посред най-големите студове управителят изключи всички климатици и каза , че ще ги пусне само , ако стане
- 20 градуса . В същото време той се затваряше на топло в своя кабинет.
Така наречените " събрания " , които се провеждат в понеделник и за които трябва да дойдеш полочин час по-рано са униклана смесица от трагикомизъм , цинизъм и вулгарност. Последното нещо , което се прави на тях е да се обсъждат идеи, да се правят планове за предстоящата седмица , да се дискутира . Нищо подобно ! Тези събрания са своеобразен монолог на управителя, който се изразява единствено във викове, крясъци, заплахи и невероятни цинизми,  вулгаризми и псувни, които не съм вярвал , че мога да чуя в офис и които от благоприличие няма да цитирам. Никога преди не съм се чувствал по-унизително . Стигало се е дори и до заплахи за " пердах " и "шамаросване" , ако не изведем фирмата от дъното. Ето така започваше работната седмица, в това се изразяваше мотивацията на персонала, за който се предполагаше , че трябва да забрави за всякакъв личен живот и да се отдаде изцяло на фирмата.
За заплащането не знам от къде да започна. Заплатите са възможно най-ниските в бранша, осигуровките естествено не се начисляват на реалната работна заплата, но най- лошото е , че никога не можеш да бъдеш сигурен кога ще си получиш заплатата. И всеки път когато ставаше време за заплати управителя винаги беше много изненадан и нервен. Така и не свикна с мисълта, че ВСЕКИ месец трябва да се дават заплати . И ако това може да се оправдае с кризата и липсата на средства, то нищо не оправдава изказвания от сорта : "Нека да постоят малко без пари , да се научат ! " - пълна гавра.
За тиймбилдинг управителят никога не е чувал и дори няма представа какво е това ! Най - доволен е , когато персонала не се разбира помежду си, служителите доносничат един за друг и се надпреварват да му докладват за най-малката грешка на другия. Най-голямото престъпление е да се сприятелиш и да се разбираш с някого от колегите . Тогава има огромна вероятност да станеш "черната овца" и да се разделиш с работното си място.Текучеството на персонала е толкова голямо, че се чувстваш като в агенция за запознанства - всеки ден се запознаваш с нови хора и се разделяш с други.
Мисля да спра до тук , защото се опасявам , че и цял ден да пиша пак няма да ми стигне за да опиша всички абсурди, на които бях свидетел по време на работата ми в тази " туристическа агенция ".Но за едно съм наистина благодарна на управителя на Караджъ Турс, след преживяванията ми там навсякъде другаде ми се струва истински рай !


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
-5

Наистина в тази фирма нещата са по вече от ужасни.Няма никакво развитие . Работната среда е отвратителна постояни викове и крясъци.Глоби има за всичко . По цял ден е желателно да не мърдаш от мястото си и да гледаш в монитора .Забранено е общуването с колеги , освен ако не трябва да ги питаш нещо по работа.Забранено ти е да излизаш с колеги извън работно време.Всеки ден ти се повтаря , че тази фирма ти е всичко и трябва само за нея да мислиш , да нямаш никакъв личен живот.Ако ти се наложи по някаква причина да отсъстваш , то е желателно да един път в годината, зашото ако е повече може като се върнеш вече някой да е заел твоето място.


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-3
Работна среда
-3

Не започвайте работа в Караджъ Турс,Работи се по 10-11 часа , отношението на управителя е повече от ужасно.Постояно се уволняват хора без причина.Заплащането е ниско и нередовно.В понеделник те кара да идваш 30 минути по рано за събрание на което да слушаш крясъци и ругатни .Имаш 30 минути обедна почивка, но най добре е да не я ползваш.Изпращат те да водиш групи в ИСТАНБУЛ , като за това понякога се забравя да ти се плати.Там клиентите обикновено се настаняват в наи-мизерните хотели и 4 дни трябва да се разправяш с недоволни клиенти , като за това или ти се плаща малко или въобше не се заплаща.Работи се по всички празници без допълнително заплащане.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?