Пентагон Интерактив /img/frontend/nomap.png"

Пентагон Интерактив

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес

шубе го/я е и не казва!

Не си губете времето с тази мизерна фирма. Ще ви износят и захвърлят като парцали. Подкрепям предишното мнение, че шефа на фирмата само лъже!!! Ако сте в такъв период, че не търсите никакво развитие, това е подходящата фирма.

Здравейте,
Ще говоря направо. Работех Н на брой време, но да кажем 3+ , за да сте сигурни че вътрвшен човек ви споделя мнение. Директно за Лорънс Гай шефа на фирмата We are pentagon ,Arcade , Hemisphire. Мн лъжлив човек . Все говореше обещаваше и нищо не се случваше... и накрая остави хората без работа. Не се наемайте да започвате, защото ще ви ползва за изтривалка в рамките на 6 месеца , и рязко ще ви махне. Фирмата не си заслужава . МАЛКИ ЗАПЛАТИ , Бонуси и да сте разбрали да има , няма да има ! Управляващите тази фирма, хем не разбират, хем се правят че мн разбират. Бягайте надалече от тази фирма . Споделям не само мое мнение и съм сигурен, че скоро ще има още мнение!

Е това е великият e-commerce на Пентагон. Вече си продават боклуците и в бг работодател :D

клиент

Продавам много запазен сешоар Ровента. В комплекта има дифузер и книжка с инструкции! Цена по договаряне. Само за сериозни, пишете на лично!

Офф Чегевара, настъпих болно място ли?
Ти си мрънкай по форумите, керванът си върви без теб.
Радвам се, че си свободен сега и жалко че не ти платиха тия 2000 км от Пловдив до София и загубеното време в ресторанти и барчета с колегите....кофти!

Пускай Rage Against The Machine и нека бунтът започне!!

"частна компания, която освен теб, храни още 100+ човека"
---------

Тя ли ги храни или те хранят тлъстомехия ингилизин и неговите придворни?!
Той ли пише мейлчетата на немски, испански, френски, полски и английски?
Той ли прави дизайните?
Той ли се взира в инвентарите?
Той ли разработва новите приложения?

Така сам да се е наел и филантропически да "храни" хайлазите и некадърниците?!

Нещо ти е объркана представата. Вече обясних за това кой кого ХРАНИ и кой кому КРАДЕ ОТ ЗАЛЪКА!
Като не можахте да оспорите с аргументи "за какво иде реч", сега игнорирате.

Какви мейли да се пишели до собственика, като мен точно заради един безобиден мейл ме махнаха.
Че попитах най-учтиво в мейл дали ще платят извънредно петте часа път Пловдив-София-Пловдив, които се налагаха допълнително над осемте в които щеше да се проведе някаква фирмена конференция.
Как съм си позволил?!
После колегите се вайкаха как оня разглаголствал там и това е.
Значи той да си има свободата да приказва празни приказки, а тука хората да нямат свобода за два-три коментара. Плашите хората и фирмичката сте я обърнали на РПУ...
Каквито и магарии да ставали, мълчание... Иначе... "няма хляб за теб".
Омерта, а?!
---------
"Или да разбирам, че всички сте супер мениджмънт и не търпите подобни прояви? Ама май не сте"
---------
Това, че някой критикува, не значи, че иска да става началник.
Ако в твоя живот службата и постът са висша потребност, не значи, че са това и за другите.
Не всеки се натиска да е на твое място, не се пъчи и възгордявай.
Властта притиска подчинените, но и разваля подчиняващите. Не всеки е мераклия за властник, да управлява банки и прочие безскрупулни дела.

---------
"живеем в демокрация и сте абсолютно свободни да си съберете парцалите и да търсите поле за изява на друго място."
---------

Абсолютно свободни да сменят единия господар с друг. Като могат да предложат само труда си и нямат голяма собственост.
Да ти имам и "демокрацията", да ти имам и "свободата".
Разликите във фирмите са козметични. Примерно, ако във вашата фирма фетиш на колектива са чернокожи "актьори" с големи "хоботи", в друга фирма ще са пристрастени тоя път към клипчета примерно с китайци, японци и т.н.
Но експлоатацията си е подобна.

ще бутнете системата!
---------

Няма да я бутнем. Не се бой. Много народ като теб я крепи с бетонно раболепие. Него изглежда няма нито дума, нито дело, които да могат да го строшат. Така де, никой няма да те кара насила да си свободен човек, щом ти сам не щеш.

Yes you are :)

Опасни хакери сте вие, ще бутнете системата!
Явно много гледате "Mr. Robot" :D:D

We are Anonimous!

и понеже ми реже романа, продължавам пост след пост...

....

Ако си препрочетете помията, надявам се ще видите колко жалко, подмолно и дори тъжно е всичко. Не е нужно да сте мишки, отивате и казвате дори на собственика в компанията, ако имате болка. Един мейл щеше да ви реши доста от проблемите. Той човекът е отворен и обича да изслушва хората, особено когато имат нещо за казване. Ама май е културен шок за вас когато трябва самоинициативно да се опитате нещо да промените, нали?
И последно до господина претендиращ да разбира от комунизъм, марксизъм, капитализъм и т.н. ще го съветвам да седне и да препрочете квото и да е чел (надявам се повече от просто мнения по форуми и фейсбук). След това да прочете няколко други творби, даващи различни икономически, политически и културни възгледи преди да пише подобни глупости. Ако си решил друже да си против системата, това е чудно за теб. Но има и по-подходящи полета за изява от това в БР Работодател. Тук ченгета няма и не вярвам да можеш да бутнеш системата. Само спамиш с глупости. Съжалявам за ваште, искрено съжалявам за тежката зима, но тва не е причина да те оставят на работа или който и да било друг. Това не е държавно социално дружество или НПО, а частна компания, която освен теб, храни още 100+ човека, нали? Надявам се не ти се налага никога повече да делиш стаичка с убиец и разни контрабандисти. Вземи се стегни и си намери работа и си гледай живота. Или недей, ти си знаеш, аз давам безплатни съвети.
Не ви предизвиквам да пишете глупости, не ви задавам въпроси, просто ми се иска да спрете да се излагате и да пречите на останалите, защото както знаете хората обичат сеир и тва им дойде дюшеш.
П.П. Още преди всякакви разследвания всички знаеха, кой пише, защо пише, защо е целия тоя реваншизъм….доста жалко. Няма нужда да се криете зад комютрите, 99% от хората тук умеят да говорят и комуникират нормално. Просто съвет. Лека и дано влагате толкова емоция в метенето на улици или управлението на банки един ден, колкото в тия безумия тук.