Германос телеком българия ЕАД /img/frontend/nomap.png"

Германос телеком българия ЕАД

3 точки от 1 мнение

клиент

Здравейте.Преди два дни ми се наложи да върна в магазина закупен от мен фотоапарат понеже е в гаранция,като ме видяха служителите,че идвам с вече закупена стока ме посрещнаха грубо.Видяха че наистина има проблем с фотоапарата и го преиха.На стълбите ме настига един от служителите и ми казва да си взема фотоапарата,че му няма нищо била съм сложила безизвести батерии и това бил проблема.Исках да му обясна че фотоапарата направи проблем по време на снимане с батерии на "варта"закупени от техния матазин но той не пожела да ме излуша.На другия ден отидох да видя какво става и те ми казаха грубо на висок тон"на апарата му няма нищо,проблема е от батериите ще го вземете ли или да го изпратим в сервиз хайде че ни губите времето".При закопуването на този фотоапарат те не можеха да ми дадат компетентна информация.За първи път виждам такова грубо и отвратително държание в магазин.Повече никога няма да стъпя в магазините на Германос.Пожелавам на фирмата през новата година да работи с по мили и компетентни служители.