Подробна оценка от Георги
Измамникът Стефан Ламбев продължава да осъществява дейност през нова фирма със сходно име - Бул Адвъртайзинг ЕООД с домейн buladv.com
След многобройните измами, лъжи, неизплащане на пари, неизпълнение на проекти и срокове, Стефан Ламбев е решил да създаде нова фирма с управител неговата съпруга - Христина Хлебарска.
Стефан Ламбев не споменава цялото си име пред изпълнители и клиенти, а в документите фигурира само името на Христина Хлебарска. Той продължава системно да не изплаща пари на изпълнители и служители и да ги наема единствено за свършване на работа.
Използваната от него схема е предлагането на много по-ниски от пазарните цени за изработване на сайтове, рекламни брошури и други услуги, след което чрез лъжи и манипулации не изплаща пари на изпълнителите на работата, отново без името му да фигурира в договорите и разговорите.
В офиса на Стефан Ламбев, съпругата му Христина Хлебарска е единствено подставено лице, което само разписва хвърчащи договори след негово нареждане.
След многобройните оплаквания и случаи описани в Интернет, Стефан Ламбев е закрил фирмата си БС Адвъртайзинг Груп ЕООД и фирмения домейн bsdesign-bg.com. Силно препоръчваме на клиенти, бъдещи служители и изпълнители да не работите със Стефан Ламбев, съпругата му Христина Хлебарска и фирмата им Бул Адвъртайзинг ЕООД.
Подробна оценка от mil4o
1.Няма трудови договори
2.Заплащане липсва
3.Ужасна фирма
4.Некоректен във всички отношения
Aко искате да работите едва ли е това фирмата за вас този работодател търси безплатен труд.
Подробна оценка от Plamen
Не съветвам никой да работи в тази псевдо фирма. Стефан Ламбев /управителят/ цели единствено да завлича както клиентите си така и служителите си. Впрочем, служителите си ги сменя всеки месец почти, тъй като не плаща заплати. Причините са винаги най-различни. Техниката е много остаряла и не става за работа. Той няма никаква самоорганизация на работата си и по този начин завлича служителите си да работят извънредно всеки ден, включително и през почивните дни. Фирмата няма сериозни и постоянни клинети, тъй като всеки нов клиент само веднъж се връзва да работи с него. Качеството на услугите е под всякаква критика. Времето за изпълнение, също. НЕ РАБОТЕТЕ ЗА НЕГО И НЕ СИ ПОРЪЧВАЙТЕ НИЩО ОТ ТАЗИ "ФИРМА."
Подробна оценка от Иван
Стойте далеч от хора като Стефан Ламбев ! Приказките му са големи, но когато дойде време за заплата Ви дава 100 лв с мотива, че чака да му преведат пари и така всеки месец с този номер! Не мога да разбера как продължава нагло да лъжи и да подвежда десетки хора! Първото което е, нищо не разбира от реклама, служителите му (ако има вече такива) са по-наясно от него в десетки пъти .. Срам за него, че иска да пробие в сферата на рекламното обслужване с тези знания! Изискванията от негова страна са много, стоял съм на работа до 10 вечерта в продължение на 2 седмици за да си получа първата заплата с обещания от негова страна "Сега чакам парите да ми ги преведат и идвам" Е, дойде, но с празни ръце както винаги прави! Колко комисии за го търсели, докато бях служител при него 2 месеца, на колко хора дължи пари и са го търсили.. такъв нагъл лъжец като него за пръв виждам и се сблъсквам! Повярвайте ми това е само малко от истината за Стефан Ламбев! Стойте далеч, както направих аз, както направиха и много други хора, които му се изплюха буквално в лицето!
Подробна оценка от Пламен