Да си добър работодател означава да се отнасяш със уважение към персонала си, защото сте зависими един от друг. Персонала ти - за хляба на масата си и ти - за твоят хляб. Какъвто е сега Евротекс не е сред добрите работодатели.
Добрите работодатели като видят че някой се е отклонил от пътят намират път към него. Ако видиш че твой работник от 4-5 години е започнал да прави пропуски говориш с него, а не го гониш за несправяне с работата в петък в пет часът. Добрите работодатели обучават и развиват хоратаси а не ги дебнат по ъглите кога ще сгафят за да ги изритат.
И може би ако този работодател имаше нормални човешки ресурси или както е модерно да се казва при нас “хора и култура” всички щяхме да работим и да се раздаваме на максимум. Както се казва за да получиш трябва да дадеш. Но дори и във бракът не може компромисите да се правят само от едната страна!
Заради това са нашите писания и нашите негодувания! заради това че Евротекс беше сред добрите работодатели а сега е на дъното на дъното. Слушаме само обещания и голи приказки и продължаваме да се надяваме на чудо и евротекс пак да е добро място за работа и за общуване. Защото колегата е прав- всички се мразят и никой на никой доверие няма.
Браво на колегата който публикува във Некоректни работодатели за тази фирма!! ! И пусна линкът към профила им тук .
Въпросната фирма разгиграва хората ,да отидат на инервю и след това не връщат обратна връзка.Щом отношението е такова,когато не си започнал работа,представете си какво е когато си там.Неоправдани претенции за сериозна компания,не е коректно да не уведомите хората,които са си отделили от времето да дойдат на интервю.
Искам да се обърна с молба към ръководството на формата. Моля Ви, навивайте алармата на Надето- забравя да си пие хапчетата редовно!
Тази фирмичка се управлява от толкова долни същества, че ума Ви не го побира.
Повечето от Мениджмънта на фирмата се чувстват недосегаеми. Така ловко лижат гъзовете на собственика, та нищо чудно да се пенсионират там. Най - долното и изстрадало същество е Нора- Директор хора и култура. Текучеството е голямо, заплатите са малки, а натовареността и нормите са непоносими. Нищо чудно след година да се наемат само от сестрите и братята.
Нора обаче не е най-големия шеф и владетел на сърцето на шефа. Сирма е СИВИЯТ КАРДИНАЛ!!!
Като цяло в Евротекс работят само селяндури, успяли да се доберат до някаква си там по-висока длъжност и заплата и по тази причина са готови да минат като валяк през вас, само и само да не се върнат пак в дупката, от която са изпълзяли.
Който не е работил в Евротекс не знае на какво му се казва концентрирана простотия, комбинирана с потресаваща некадърност, бай Ганьовско самочувствие и лисичи прийоми.
Ако сте много отчаяни заповядайте във великата простотия Евротекс където пари няма да вземате а и няма и да Ви уважават.
Бягайте далеч. В никакъв случай не напускайте работата си, за да започнете работа в Евротекс.
Текучеството е огромно не само в сортировъчния център, но и в администрацията. В рамките на няколко месеца напуснаха много мениджъри и експерти, които знаеха калво правят, но не бяха за тук. Не им издържаха нервите да гледат на къде са тръгнали нещата под съпровода на Сирма и Нора. Непрекъснато има обяви. Чужденци ще се внасят а в същото време правят “съкращавания”
Печалбите на фирмата със сигурност са изключително големи на фона на заплащането и стимулирането на персонала. На интервюто се разказват приказки как фирмата я е грижа за персонала, нищо вярно няма.
Няма организация, няма екипна работа, няма разбиране...
Колегите се мразят, озлобени са – всеки гледа да натопи другия, за да прикрие собствената си некадърност. Никаква колегиалност! Умишлено се допуска разцепление между хората. Даже не се допуска, а умишлено се създава такова като се привикват един след друг поотделно и Нора ги обработва. Класически Разделяй и владей сценарий. За нищо не трябва са и се вярва! За нищо!!!
С нейното идване във фирмата тя създаде ужасна работна атмофера.
А когато се осмелиш да имаш мнение и да кажеш истината, веднага ставаш неудобен. А какви лизачи, манипулатори, какви подмолни особи има, ума ви не може да побере. Хора, които в стремежа си да изплуват, натискат другите надолу, постоянно правят интриги, клюкарят всичко на Норчето - в повечето случаи несъществуващи неща.
В Евротекс се толерират подмазване и интриги. Ще се опитват да ви смажат психически колко сте некомпетентни и как едва ли не не правите нищо.
Бъдете умни и напускайте докато е време. С тези хора на волана и с тази скорост много скоро ще останете без работа всички вие които приемате тези извращения за нормални неща от живота!
Здравейте колеги надявам да успея да помогна на някого и да НЕ СЕ ПОДЛЪЖЕ като мен изключително НЕКОРЕКТЕН работодател.
Лоши условия на труд, постоянни глоби и не спазват уговорката за възнаграждението което са обещали ПЪЛНА ПАРОДИЯ НА РАБОТНО МЯСТО Евротекс ЕООД Варна са несериозни работих една година при тях въпреки че имам ТЕЛК пълна дискриминация към хората със телк който Работят мен ме изгониха и дори не ми платиха заплата която трябваше да получия
Честит имен ден на дървото без корени Явор, който разрешава в короната му да гнездят кукувици като Нора!!!
Кой ще ги снася яйцата им като изгони читавите ще видим
Властта събужда в човека вътрешното убеждение и в най-големия глупак че е по-умен от всички.
Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна. Но знаете за кого иде реч.
Не останаха стойностни хора. И тук не говорим за стойностни професионалисти - а за хора. Защото винаги ще се намери кой да свърши работата, но не е маловажно как ще я свърши. Една усмивк, една блага дума, едно как си, добре дошъл след отсъствие , как прекара почивните дни? Нищо! Тишина!
Каквото Цвета беше започнала Надето ще го довърши. Коментира колегите си на висок тон. Позволява си да критикува управлението пред чисто нови служители. Интригантка до безобразие. Непрекъснато оплюва културните а във същото време върти очи там и снася доноси. Много ясно че и се иска да е пт галениците на Нора!!! Нищо че Нора само използва хората като носни кърпички и после си трие подметките със тях. За Нора няма приятелства, няма лоялност и колегиалност - тук всичко е интереси и сплетни- лъжливи оценки на професионалисти и промивка на мозъци яко. Как никой не я разбра за толкова време? Идеална е за политик - само празни приказки и никакви действия и това го виждаме всички ние. Ако си нарочи някой ще го довърши за нула време. Освен всичко това е и Маша в ръцете на Сърмето защото хитрата лисанка знае кои са силните на денят. Яко са се окопали и си пазят гърбовете взаймно а между тях е Явор като саламчето на сандвича. Но не го щадете !!! Всичко става след неговата благословия и всички,който тихо си отидаха си отидаха защото той им повярва и го разреши
Много ясно че ще ревем бе ,смешник! Да мълчим и да се съгласяме със всичко ли? Или може би да пуснем оплакване във пощенската кутия под камерите? Което да се скъса и покрие? Стига вече извращения!!!
Норките да си ходят щото ни се повръща вече от толкова култура!!
Незнам коя каква му е на Явор обаче всички сме виждали Сирма н банкетите какви гюбеци върти и как се търка на който свари като женско куче разгонено. И после да я гледаме и слушаме в интервюта да мяучи тъпотий и
Евротекса стана като благотворително предприятие -само слепци ,малоумници, глухонеми и слабоумни работят и ни управляват
Еи хора само ревете и пишете тук Явор така Явор унака вие нормални ли сте маняци такива и ревът хора където са само за бройка видяхте че като пишете едва ли не се случва нещо и сега не се спирате я по сериозно тва да не ви е обща група
Добре де! Пак съкращения. А във същото време обявите вървят. Няма хора , чужденци ще се внасят ,а освобождават старите работници директно без да им предложат по-ниска друга длъжност . Пък после- не е чистка а било оптимизация . Пълни малоумници . Не заслужават лоялността която даваме дори на половина .