Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Съпортиво ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Люлин, Квартал Люлин 1, бл. 154, ет. 13, ап. 60&markers=София,Район р-н Люлин, Квартал Люлин 1, бл. 154, ет. 13, ап. 60

Съпортиво ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 6 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-6 от общо 6


представител на управлението

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Нямам навика да чета и да се обяснявам на технически неграмотни хора! Освен това няма как всички да бъдат щастливи! Радва ме факта, че доволните клиенти и служители преобладават и се наложихме като марка на пазара на ИТ услуги. Направих си труда да прегледам какви са отзивите за нас и може само да ме радва, че за 10+ години имаме 1 шепа недоволни клиенти и 1-2 недоволни служители (уволнени поради причини, които и те си знаят).

Най-близкия до днешна дата коментар е на П.К и гласи (извадки от поста): От 2006 ползвам фирма Съпортиво До 05.09.14 и понеже "не е доволна" продължава да използва услугите ни 8г.

След това компютъра спира и го носи за диагностика. Стандартна процедура при нас е диагностиката да е максимално точна и да информираме клиента в момента в който имаме точен резултат.(Това, че не се работи по даден компютър със седмици е абсурдно твърдение) А резултата от диагностиката е дефектирал чипсет! Процедурата по презапояването се нарича реболване и се извършва от специална машина, която не е в нашия офис. Именно за това лаптопа е трябвало да бъде сглобен и взет обратно в нашия офис, след отказа на клиента за извършване на услугата. При тези случаи, които са много редки, се дължи такса за диагностика/разглобяване/сглобяване!


„В сряда  някаква мърла -се ми се обади и ми заяви ,че имам нещо за запояване  + леинсталиране щяло да ми струва 192 лева + ако искам да ми прехвърлят снимките още 20 лв без ддс .
Казах ,е искам да си получа лаптопа ,но той не бил там и за диагностика ми иска 45 лв без ддс .
Получих си лаптопа със сменени и счупени части .Непочистен .
Възнамерявам да сезизам  Комисията за защита на личните данни (към днешна дата 15.09 .2014 (ми изтриха цялата информация от харда ) и Комисията за защита на потребителите .

Въпросната мърла е служител, който е информирал госпожата, когато сме имали окончателен резултат и потвърждение от сервизния техник, че ремонта може да бъде извършен и да бъде дадена гаранция!

Малко сметки: 150лв за диагностика и реболване + 42лв за преинсталация + 20 за бекъп и връщане на старите данни без ДДС

След отказа за ремонт и услуги не знам защо се очаква, че ще бъде върнат почистен и ремонтиран? И какви части сме сменили след, като не е направен никакъв ремонт?

„Фирмата Съпортиво за крадци и измамници .
Цените се нереални .Крадат лична информация и данни и злоупотребяват с тях . “

Нямам идея колко би трябвало да струват тези услуги според госпожата, но според мен са напълно реални и съобразени с пазарните.

Полагаме всички най-добри практики и методи за опазване и съхранението на клиентските данни, дори при повредени дискове, защото тези данни са важни за тях!
Дума не може да става за кражба или злоупотреба! Как бихме могли да злоупотребим с тези данни?П. К не съм сигурен дали е Петя Карадочева, но хора, които заявяват услуги, сплашват „мърлата“, взимат ремонтирания лаптоп насила и не си плащат услугите не смятам за коректно да пишат глупости и клевети в интернет. Може да се жалвате в комисията за защита на личните данни колкото пожелаете! Полицията тогава не си свърши работата, и не ви прибраха, но да сте живи и здрави! И ви пожелавам да намерите фирма, която да работи на цените, които ви удовлетворяват, не са крадци и измамници.


С уважение: Борислав Дамянов


клиент

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От 2006 ползвам фирма Съпортиво .
Беше ми препоръчана от интернет доствачика ми   .
През далечната 2006 г дойде лицето Иво и ми преинсталира комютъра .
До сега в годините съм ползвала него .
Преди 10 дни ми спря лаптопа .На 05.09 му го занесох за да острани проблема .
Остави го .
До понеделник 08.09 2014 г никой не ми се обади и звъннах сама .
Не го бяха докоснали .В сряда  някаква мърла -се ми се обади и ми заяви ,че имам нещо за запояване  + леинсталиране щяло да ми струва 192 лева + ако искам да ми прехвърлят снимките още 20 лв без ддс .
Казах ,е искам да си получа лаптопа ,но той не бил там и за диагностика ми иска 45 лв без ддс .
Получих си лаптопа със сменени и счупени части .Непочистен .
Възнамерявам да сезизам  Комисията за защита на личните данни (към днешна дата 15.09 .2014 (ми изтриха цялата информация от харда ) и Комисията за защита на потребителите .
Фирмата Съпортиво за крадци и измамници .
Цените се нереални .Крадат лична информация и данни и злоупотребяват с тях .
 


клиент

15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
4
Потенциал
2
Местоположение
5
Колеги
-1
Работна среда
-1

много пъти съм бил клиент на фирмата .НО ВЕ4Е не съм ! Първия път когато отидох беше за да ми преинсталират уиндоус--понеже нямах оригинален диск се наложи да поръ4ам 4рез тях , но условието беше да сменим 4асти от старата конфигурация с нови... ...когато отидох да си взема компютъра ми предадоха старите 4асти ,но като ги проверих се оказа 4е старият процесор е бил сменен с друг (неработещ) от същия тип но с друг сериен номер-НО понеже до тогава не бях проверявал какво ми връщат , предположих(допуснах)4е може да са подменили жапросниъа процесор в някой от другите сервизи които бях посещавал преди да опра до тях... ...и така по4нах да си нося компа редовно при тях--за да съм сигурен ве4е кой какво пипа и какво ми връща. ЕДНА зима когато пак го носех за преинсталация с4упих кутията(като се подхлазнах и паднах) , влтазох в офиса им и направих пора4ка за друга кутия(нямаше от същия модел)+ преинсталация... ...обадиха се по нъакое време 4е е готов и да го взема НО служителя им доста ГУЗНО МАНКАШЕ ПО ТЕЛЕФОНА . попитах дали вси4ко е наред--отговори ми да и не си призна за гафа който направили--раз4итайки 4е аз като не разбирам от компютри няма да схвана--НО като се прибрах вкъщи установих 4е 2 от изходите за външен диск не работят... ...не знам какво пипали и какво правили НО ОТТОГАВА КРАКА МИ НЕ СТАПИ В ОФИСА ИМ... ...И ЯВНО НЕ СА ТОЛКОВА (КОМПЕТЕНТНИ) В КРАК С МАТЕРИАЛА НА КОЛКОТО СЕ ПРАВЯТ !!!


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
1
Работна среда
1

"Въпросният служител кандидатства по позицията IT specialist, като част от задълженията в обявата по която той кандидатства бяха следните: Job description:- PC software and hardware diagnostics, support and assembling"
Това е вярно но все пак вие ми обяснявахте как съм щял да се занимавам с  поддръжката на софтуер (сървъри и рутери) на фирмени клиенти, а с частните клиенти се е занимавал друг колега. 
Аз така и не успях да 'надникна' в един конфигуриран от вас рутер или сървър! Все пак нямах голям опит с дебиан базираните машини, но и не получих и абсолютно никакви знания и ОПИТ.
"Ако някой от IT специалистите, които четете този коментар, мисли че диагностиката на компютрите е маловажно умение и всеки, който е тествал за бед сектори може да направи цялостна диагностика на конфигурация, моля уведомете ни." 
Явно или не сте схванали контекста на 'неперспективни' или умишлено злословите. Имам в предвид неперспективни от гледна точка на това с което ми е казано че ще се занимавам и това което трябваше да върша.
"Не мислим, че човек, който не знаеше какво е NAT, разлика (тип трансфер) м-у SATA и PATA..."
Това че несъм можел да направя NAT под линукс е вярно, но че несъм знаел какво е е лъжа както и за разликата между SATA и ATA. 
"Освен всичко, вместо да бъде заинтригуван от работата и да се интересува от новата материя, той прекарваше поне половината от свободното си време в "администрацията" на собствено линукс гейм сървърче (VPS)."
Ето я и още по-голямата лъжа... Общо за 1 месец съм се занимавал не повече от 2-3 часа с 'собственото си линукс гейм сървърче', което не беше гейм сървърче а уеб сървърче ако правите някаква разлика и в сравнение с вашите сървъри си беше направо сървърище...
И в края на краищата след почти 1 месец работа без договор и никаква работа като с обещаната можеше да не сключваме договор, а не да сключваме договор и след 3 дни да ми кажете довиждане нали? - Ето това е НЕКОРЕКТНО отношение!
Все пак съм благодарен за това ваше решение, понеже сега съм имам възможност да се уча и занимавам с нови и много по-интересни неща от тези които ми обещахте вие и не ми предоставихте възможност.
Нищо лично нямам в предвид и ви желая успех с управлението и развитието на вашата фирмичка...


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тъй като забелязахме крайно некоректното отношение на бившия ни служител П.Ж., решихме да постнем истината за случая и да защитим името на фирмата.
 "Ходих на интервю и ме избраха и тогава позицията се промени на "Техник комп. системи", като моето задължение беше да почиствам компютри с прахосмукачка и да им пускам по тестове и др. такива неперспективни дейности."
 Въпросният служител кандидатства по позицията IT specialist, като част от задълженията в обявата по която той кандидатства бяха следните:
 Job description:
- PC software and hardware diagnostics, support and assembling
 Освен това имаше условие - 6 мес. обучение. В съответствие с задълженията му, беше и обучението. Ако някой от IT специалистите които четете този коментар, мисли че почистването на един компютър е маловажно задължение или всяка чистачка може да го направи, моля уведомете ни.
 "да им пускам по тестове и др. такива неперспективни дейности."
 Ако някой от IT специалистите, които четете този коментар, мисли че диагностиката на компютрите е маловажно умение и всеки, който е тествал за бед сектори може да направи цялостна диагностика на конфигурация, моля уведомете ни. Също така не смятаме, че успешното диагностициране на хардуерен проблем е "неперспективна дейност" или маловажна в компютърната поддръжка, все пак това са 30-40 % от проблемите.
 "Три дни след сключването на договора бях повикан в другата стая за разговор от собствениците без съм направил нарушение или да не съм се справил с работата си"
 Не мислим, че човек, който не знаеше какво е NAT, разлика (тип трансфер) м-у SATA и PATA, и изобщо основни понятия в компютърната архитектура и софтуер може да се справи с работата си без обучение. Освен всичко, вместо да бъде заинтригуван от работата и да се интересува от новата материя, той прекарваше поне половината от свободното си време в "администрацията" на собствено линукс гейм сървърче (VPS). Да не забравяме, че това е човек с висше образование в Технически Университет - "Компютърни системи и технологии". Какъвто и въпрос да сме му задали, свързан с хардуер примерно, отговорът му беше "не помня, отдавна сме го учили".
 И за да не злепоставяме повече в подробности П.Ж., нека отбележим и следното:
 "където ми казаха че ми прекратяват трудовият договор , но проблема не бил в мен а бил в тях... ".
 Да, причината беше в нас, защото интервюто се състоеше от два кръга, като на първият кръг, П.Ж. естествено заявяваше, че може да прави доста неща. Вторият тест беше практически и се състоеше от 4 задачи. Тъй като П.Ж. се справи с теста доста бързо и почти изцяло, както и на база висшето му образование точно в тази сфера, ние преценихме че е достатъчно добър кандидат. Точно там ни беше грешката и тъй като имахме доблестта да му кажем, му обяснихме, че причината е че не сме направили достатъчно добър и всеобхватен тест, още на интервюто и сме се заблудили в опита и уменията му.
 В крайна сметка, с повечето от нещата, които заявяваше на интервюто не успя да се справи, като в един момент установихме, че това е кандидат с умения не повече от ниво "user". За да го обучим дори на основните неща, за да може изобщо да започне обучение за диагностика примерно, щеше да ни отнеме около половин година. Интересното е че му дадохме да чете учебник точно от Технически Университет за "Компютърна архитектура", от който в поне 80% той си нямаше и понятие.


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
1
Работна среда
1

Фирмата се състои от двама собственици и още един служител, като офиса им е в апартаментче в Света Троица.    
Бях кандидатствал за работа като "IT Specialist" (буквално). Ходих на интервю и ме избраха и тогава позицията се промени на "Техник комп. системи", като моето задължение беше да почиствам компютри с прахосмукачка и да им пускам по тестове и др. такива неперспективни дейности. 
Работих 1 месец без договор и в края на месеца сключихме трудов договор. 
Три дни след сключването на договора бях повикан в другата стая за разговор от собствениците без съм направил нарушение или да не съм се справил с работата си, където ми казаха че ми прекратяват трудовият договор , но проблема не бил в мен а бил в тях...
И така на предизвестието за прекратяване на трудов договор ми пишеше "НЕСПРАВЯНЕ С РАБОТАТА"!
Сами си правете изводите що за фирма са съпортиво...
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?