Подробна оценка от Юлиан Петров Петров
Колегата се е изказал пестеливо.заплащане на първи шофьор 13,5 ст/км на втори 11,5ст./км.Това е заплата няма,осигуровка на минималната,отпуска платена няма.Поддръжка добра,работи се много.Дестинаций Европа и Русия(околностите на Москва).Ходи се и в Турция.Парите закъсняват с около 20 дни.Руския курс е около 15 дни,много се виси по граници и митници,около 1000лв е заплащането за втория шофьор.Визите се плащат от фирмата.При напускане се удържат.Много колеги се оплакват,че след предизвестие за напускане не им се плащат всичките пари.Всичко се решава в последния момент,викат те на път в 4 часа следобед в 7 часа да заминаваш.Случвало се е да не спя по 36 часа.Доста е тежко,не знаеш ден ли е,нощ ли е.
Подробна оценка от Gost
Стройкомплект еоод, Става за работа, ама не съвсем, или поне не за всеки. Работи се по двойки, плаща се 25 ст. на кабина, плащат се и някои от адресите(по усмотрение на работодателя). Работа 21 часа - 9 часа почивка. Не се правят нарушения на Регламента, само в краен случай. Има винаги групажи към БГ. Почти всеки курс се сменят влекачите. Поддрръжката е добра, композициите се обслужват след всеки курс. Абе общо взето добра фирма, но много работа за не толкова много пари. Голямо текучество.
Подробна оценка от Атанас Иванов
Някой има ли информация за тази фирма защотото ме извикаха на интервю за работа за длъжноста: международен шофьор?