Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Олимп тур /img/frontend/nomap.png"

Олимп тур

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес


бивш служител

-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-4
Работна среда
-5

В тази фирма няма да намерите нормално отношение. Започвайки работа всичко беше добре, до момента, в който трябваше да се намалят кадрите. Осигуровките бяха минимални, договорите 4-часови, работното време от 9-19ч. Заплата, когато Стайков реши да даде, а екскурзиите се организираха с минимум разход, съответно евтини хотели и стари автобуси. Стреса е огромен. Отношението към мен повече от лошо.


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
4
Потенциал
-3
Местоположение
5
Колеги
-3
Работна среда
-5

ПО повод на поредната обява на Олимптур за работа бих желал само да споделя, че аз бях един от вероятно многото бивши служители, с които шефа на фирмата Енчо Стайков се подигра. След един месец работа даже не ми платиха заплатата, а хора които работеха там повече време казаха, че това е нормално и заплати се плащат когато шефа реши , но винаги със закъснение от поне месец, два. За отношението .... направо не пожелаван на никой да изпита такова неуважение, крещене и простотия от Енчо Стайков. Организацията на екскурзиите е като на битак, всичко в последния момент, наемат се най-евтините и разбити автобуси, а на екскурзоводите даже не им плащат командировъчни. Това беше през 2008 година, но от тогава няколко пъти засичам техни обяви за работа, което значи, че положението най-вероятно не се е променило.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?