Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Цветна хармония ООД /img/frontend/nomap.png"

Цветна хармония ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

На кратко : Подписваш 8 часов трудов договор - работиш над 12 като вол. Осигуряват те на минималната. Поставят недостижими таргети за да си хванеш процента. Касови бележки се дават избирателно. Увеличение няма или минимално с много уговорки. Болничните са проблем. Викат те да бачкаш в отпуските. Графика ти зависи изцяло от тях. Уж 2 на 2 ама не съвсем. Сами си правете изводите!


бивш служител

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Искам да кажа, че тези работодатели в началото бяха шефове мечта. В последствие след отваряне на поредният магазин нещо в тях се счупи и .... стана това, за което колежката по-горе е написала. Напълно подкрепям горният коментар и ще добавя, че работих с тях от ден едно. Отворихме 4 магазина /казвам отворихме, защото вложих прекалено много от себе си в това, въпреки, че бях служител/, обучавах персонал... накрая казаха, че съм некадърна и освен да гоня клиентите друго не правя!?!? След което ми бе обяснено, че такава работа и шефове като тях няма да си намеря?!?... Е, преквалифицирах се /донякъде и по свое желание/... Факт е обаче, че хората, които работиха дълго и от самото начало за тях наистина им е трудно да си намерят работа. Особено ако преди да си тръгнат от там са си потърсили правата... София е малка и работодателите в бранша се познават - няма да успеете да се реализирате в тази област, ако сте ги спечелили като врагове. Факт е, че и момчетата, които караха цветята /и те вече не са там/ се бяха наслушали на цветущи коментари по повод момичетата работещи в магазините им. Нямаше почивни дни, защото дори почивка си длъжен да си на разположение и готов всеки миг да тръгнеш за работа. Не коментирам какво се изливаше, когато някой си изключи телефона или каже, че е извън София в почивката.... А накрая и колегите започнаха да се сменят на 3 месеца... Самото текучество на персонал в тази фирма, само по себе си говори за ситуацията. 
Нямам лоши чувства към тях т.к. за мен - който каквото сам си направи другите не могат да му го съчинят. И ще си позволя да им дам съвет /ако изобщо четат такива сайтове/ - Всеки има право да бъде какъвто иска - това важи и за Вас, просто не пречете на колежките да работят в други магазини. Нека те сами да могат да докажат на какво са способни, преди Вие да съсипете всичко....


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-4
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
4

Работих в тази фирма преди известно време,и искам да кажа на хората които искат да почнат работа там -първо помислете. Там няма определен шеф имаш цели 4-рима на главата и всеки дърпа на различна страна и никога не са на едно мнение за подредбата на магазина. Работиш по 15ч. на ден въпреки,че си се разбрал за по 8 ч. работен ден. Нямаш право на свободно време въпреки,че си почивка:"трябва винаги да си на разположение".Можеш да чуеш определения  за колежките ти като: олигофрени, дебили,малоумници, пикли и още много подобни,които гарантирам и колегите чуват за теб. Започваш на 450лв. с уговорката,че след "пробния период"(а той може да продължи и 1г.) ще ти увеличат заплатата,но понеже"сме в криза и няма пари " не ти я увеличават. Когато поискаш да поговориш за условията на работа, ти казват , че и те имат права и ако и те тръгнат да си ги търсят ще стане страшно.Последно от бивша колежка разбрах,че колежките които са работили там около 3г. са напуснали ,защото на едната и забранили да ходи до тоалетната (при 13ч. работен ден правете си изводите) , а на другата да не ходи да си купува храна (понеже така магазина стоял затворен). Вие си решавайте дали искате да работите при такива условия

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?