Добър ден!
Имате ли прясна информация дали МЦ "Превент" набира лекари за работа все още? И дали условията са подобрени (четох коментарите).
Благодаря предварително!
Подробна оценка от Клиент
Незнайно защо наричат това НЕДОНОСЧЕ Медицински център? Поправено е написаното по-горе второ мнение от Яница ,(чийто съпруг е лекар там). Та въпросният лекар Д-р Стояновски беше заплашен с уволнение лично от Управителя- Д-Василев,ако Яница(съпругата му), не изтрие този коментар.Поради невъзможността да се трият предишно написани мнения,то нещастната женица беше поставена в безизходица и се принуди да го ПРЕНАПИШЕ И УКСРАСИ?!...Привидното на пръв поглед учниво и приветливо посрещане от страна на администрацията, няма нищо общо с последващите им унизителни и страховито заплашващи действия. А именно-ако недай си Боже след заработеният месец се осмелиш да си потърсиш заплата,то незабавно биваш заплашван,обиждан и подлаган на непрекъснати психотестове от техен психолог.Целта им е да те изкарат психопат и невменяем като аргумент,че не са те преценили правилно и едва ли не мястото ти не ти е тук?! Много евтин номер, и точно заради това Мили ми кандидати за работа там,Моля Ви-НЕ ГО ПРАВЕТЕ! Не се превръщайте в БЕЗПЛАТЕН ОБЯД за една ГЛУТНИЦА ,начело на която стои любовницата му Мария Сулева!!! Тази ..... с мозък на КОЛИБРИ работи само с долните си части и мисли единствено за оцеляването на клана си ,който наброява по мои сведения 9 братя и сестри от село Петрово.А когато изпадне в нервна криза, тя лично подстригва с ножица цветята в саксиите?! Що за поведение на Зам.Управител на фирма?
Подробна оценка от Яница
Здравейте! От известно време (от предишния коментар) се забелязва известна тенденция към подобряване условията на труд и заплащане - както в размера, така и в сроковете. Надявам се да се запази този положителен напредък. Ръководството се старае да се съобразява с желанията и възможностите на персонала относно дежурствата - брой, дни в които не могат да бъдат на работа и предпочитан(и) филиал(и). Всеки новозавършил медик, който иска да стане истински лекар трябва да започне работа там. Това е истинският лекар - този който може да се справи с проблем от течащ нос до инфаркт! Не мога да си кривя душата - може да се направят някои подобрения, но все пак сме в България и на фона на други работодатели ДКЦ Превент е добре, както за млади и амбициозни кадри, така и за професионалисти с дългогодишен опит.
Подробна оценка от Служител
Уважаеми кандидати за работа в ДКЦ''Превент'',ако желаете да работите
като доброволци,без никакво заплащане,то това наистина е мечтаната и
точна работа за Вас!
Пожелавам Ви приятно ПРЕКАРВАНЕ в буквалния смисал на думата отностно Ръководството!
Подробна оценка от Яница
Здравейте! Чудя се как да опиша въпросния МЦ и по-конкретно неговия т.нар. управител - д-р В.Василев по-кратко... Изказаните по-долу мнения отговарят на 100% на истината. Съпруга ми получава заплата от 458 лв., но от време на време, на около 2-3 месеца веднъж (за пълно работно време-16 дежурства). Редовно, както и в момента, остава с по-малко от 50 лв. в картата и стотинки в джоба. Как ми се иска да попитам този работодател как би издържал семейство с бебе, чиято храна и пелени месечно са около 400 лв. с 458 лв. нередовна заплата? Как ми се иска да му се обадя и той да обясни на детето ни защо няма какво да яде и защо скоро ще останем на тъмно. Вероятно и ще го направя, но надали ще има смисъл, защото "сит на гладен не вярва". Грозно, долно, непочтено и жалко е един лекар да се подиграва така със свои колеги - служители. И после защо нямало лекари... Ами няма и да има, ако още продължавате така. Не може за 12 часа да прегледаш 100 и повече пациента, а пари за празниците никакви. И все пак, ако искате да сте доброволец, да викат пациенти, да работите в мизерна обстановка, да не получавате никакви стимули за добре свършена работа... То това е работата за Вас!
Подробна оценка от Бивш служител
Ужасни условия,мизерна заплата която закъснява прекалено дълго,много обещания,колеги които имат закъснели заплатиот преди година...с други думи-не си правете труда да започвате работа там
Подробна оценка от СССССССС
Експлоатацията в този медицински център е пълна. Лекарите не достигат и поради тази причина прииждат постоянно недоволни пациенти, които вдигат скандали ( съвсем в правото си) на регистраторите и медицинските сестри, и това е доста неприятно. В началото при постъпването на работа те мамят с обещания за прилична заплата, но накрая взимаш в най-добрия случай половината от обещаното. На всичкото отгоре, с огромни и неоправдани закъснения. По-старите служители са затънали с по няколко заплати и поради това не смеят да напуснат. Правете си сами изводите!
Подробна оценка от Бивш служител
Заплащане - обидно мизерно (срам ме е да кажа колко получавах), заплати - веднъж на 5-6 месеца, техника - от преди поне 10-15 години,уважение - няма такова, освен от колегите,шефа гледа да те прецака по всевъзможен начин... Помислете си добре,преди да кандидатствате за работа там!