ФАМА АД /img/frontend/nomap.png"

И какво стана, няма Фама, няма Сердика, няма велики проекти, нищо не остана. Мнения по въпроса?

Melina, какво искаш да ти напиша?.... Аз, че не съм на работа в тази фирма не съм, но не вече, а доста отдавна. Отношението ми към нея никога не е било отрицателно, но не съм от хората които идваха и си отиваха - кой за по-кратко, кой за повече и то с единственото намерение да се възползуват максимално. Ако и те бяха  от хората които изграждаха фама от нищото и с цената на много труд и лишения едва ли щеше да е така. А що се отнася до сегашната обстановка - наистина е достойна за съжаление! Жалко за горките хорица!

Къде  си Белмондо? Защо не пишеш, нали беше много уверен, хаиде пиши - сега пиши !! Или маи и теб вече те няма там.
Да благодарим на преждеписалия за съвета. Съвети от хора, набъркали каши и тихомълком побегнали - спасили се, не са май нужни.
Е,това беше. Имало някога Фама, ама вече няма. Кои влачил - влачил, кой се спасил - спасил се. Това е.

Много се радвам , че чета мнения в интернет от работещите в сердика.Ще си позволя да посъветвам колегите.Достатъчно се нагледахте на собственици -прекупвачи,които ви препродават , експлоатират,унижават....Обединете се и си защитавайте правата по закона.Синдиката има някакви пари ,наемете специалисти ,които да ви защитават ..трудови договори,колективен трудов договор , ръководството е длъжно да декларира намеренията си за развитието на предприятието и да се отчита периодично.Докажете с труда си ,че сте свестни хора и си защитавайте не само личните интереси.На времето моряците си пишели имената в кръг на протестните писма срещу реда на кораба за да не се разбере инициатора.Сега времената са други. Няма по голям кошмар за лошия работодател от солидарния протест.Успех!

Не знам кои съкращава, ама парите защо не ни плащат на съкратените. Вече е Октомври а още не са платили за Август обезщетенията. Не че не сме подали жалба срещу тях, но трябва ли да се стига до съд? Хората разчитат на тези пари.

Да, никои не трепери от новото ръководство, по-скоро се удивлява на управията. Верно, всеки читав ще избяга, то маи вече можещи не са останали там. Останали са или закъсали хорица или такива, дето са намерили почва да се издигнат без да имат потенциал. Фама вече далеч не е добра фирма. Бедна ми Фама, бедни ми народе !

Драги ми Белмондо, който и да си ти, първо искам да ти кажа, че никой не трепери от новото ръководство!!! Но се забелязва, че хората които са изпратили в Добрич, за да представляват дружеството са някак объркани ... нелогични. Уверявам те, че ако работниците и служителите имат преспектива за друга работа в Добрич, въобще няма да се замислят и ще напуснат. За съжаление хората, особено тези които са на възраст, нямат избор и търпят всичко и всеки ден отиват на работа с мисълта "днес ли ще е последният ми работен ден". Фама беше мечтаното работно място за мен. Обичах си работата и ходих с най-голямо удоволствие, но беше ... Несигурността кара хората да бягат и всеки читав служител, конкурентен на пазара на труда ще избяга. Всъщност  ... там остана ли персонал???

Щом се трият всички други мнение и остават само белмондо, дето не знае в коя фирма е горкия, то тогава - не пишете хора. Нека само тои си пише и отговаря сам.

Групата, какво става? Дойдоха новите собственици и си глътнахте езиците. Или ви хвана шубето за работните ви местенца. Е така ще е! Някои хора доста годинки си поживяха и то доста комфортно и доходно при бившите собственици........ама тука не случиха. Не ви виждам да изказвате мнения.....

Знае ли някои какво става сега в тази фирма? Чуват се какви ли не неща, е, не са хубави де. Що да са хубави, нали трябва да са като всичко останало в България. Жалко.