Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

М+В МедиаНетуъркс ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,ул. Скопие 112, ет. 5&markers=Пловдив,ул. Скопие 112, ет. 5

М+В МедиаНетуъркс ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 13 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-13 от общо 13


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
2
Натоварване
4
Потенциал
1
Местоположение
4
Колеги
-5
Работна среда
2

W&Co Mediaservices Bulgaria LTD

Това е името, под което се подвизаваше фирмата преди няколко години. Преди време дори мислехме, че смяната на името е до голяма степен, за да се избегне негативната асоцияция, която предизвиква у хората. В града вече се носят легенди за смехотворната "офшорна" компания.
Колектива е прекалено голям за да има ендозначен отговор дали хората са ок или не. В някои отдели обаче има такива интиганти и подмазвачи, че бихте се погнусили да сте в стаята.

Виж - ръководните кадри - там цирка е голям! Особено ръководителя на отдел маски - трудно е да се опише!

Въпреки позитивните страни като стабилност или естеството на работата (меко казано елементарна за изпълнение) не бих препоъчал на никой. Управата е по-скоро неадекватна и няколко отдела бяха закрити поради некомпетентността и шуробаджанащината, които царят.


кандидат за работа

19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
2
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Изкарах безплатно обучение във фирмата като кандидат за длъжността на компютърен оператор в Комикс отдела, на което не научих нищо, защото просто нямаше какво ново да науча от него след 7 - годишен професионален опит като графичен дизайнер и художник, и свободното владеене на голяма част от Adobe Creative Suite, Manga Studio и Paint Tool SAI. Още в началото ми беше казано, че ще изберат най-бързият кандидат. Качеството е от значение, но скоростта - още повече. Всички бяха много любезни и мили, винаги готови да ти помогнат. Работното време е от 9 до 5, но масата работещи там го карат такъв айляк, че често им се налага да остават до 6.
На въпроса какво е заплащането, ми отговориха, че не знаят, а аз така и не се срещнах с управителката в началото, за да попитам направо нея. говориш с една от работещите там, която ръководеше и "обучението" ми.
Накрая ми предложиха 450 лв и 6-месечен изпитателен срок, като постепенно тези пари щяха да се повишат до 600. Клиентите им са чуждестранни, доколкото разбрах, предимно от Германия, така че парите не са им кът, просто манталитета им е балкански. Беше ми казано, че ще ми дават толкова пари, защото най-малкото съм била бавна, което притиворечи на твърдението, че за скоростта, която развивам, качеството е много добро, дори бяха очудени, че още от началото се справям толкова добре. Не разбрах дали има бонус схема за добре свършена работа, нито дали тези 600 ще се увеличават с времето, от разговора с шефката, не останах с такова впечатление.
Когато писах на управителката, че няма да приема предложението и, защото в буквалния смисъл ще съм на загуба, получих отговор от юрисконсулата на фирмата от името на г-жа Радева. Изказваше съжаление, че съм се фиксирала само в икономическата страна на работата и че не съм обърнала внимание на това, че ще ми предложат стабилно работно време, трудов договор и осигоровки, което според скромното ми мнение на дипломиран юрист, в една правова държава в 21 век, е срамно дори да се дават за пример като някакъв бонус в работата. Това са техни задължения по закон, и никой не предполага, че няма да ги изпълнят.
Направо ще копирам съответната част от писмото:
"Предполагаме, че кандидат с Вашия професионален опит, е взел впредвид, както нивото на заплащане, така и възможностите за придобиване на нови знания и умения, условия на труд, стриктно спазване на трудовото и осигурително законодателство от наша страна, професионално развитие и свързаното с това израстване в размера на дължимото Ви се трудово възнаграждение."
Както писах по-горе, за повече от тези 600 лв дори не беше намекнато, да не говорим за някакво израстване в кариерата, което, ако беше направено, може би щеше да ме накара поне да се замисля, дали да не дам шанс на подобна работа. Не знам дали трябваше да ги излъжа, че имам две деца и ипотека, за да ми предложат някакво по-адекватно заплащане, но на няколко пъти ме попитах семейна ли съм.
Общо взето, работата е хубава, макар и монотонна, но с такова стартово заплащане, човек или трябва да има кой да го издържа, има да живее под моста и да кара на фотосинтеза с надеждата, че в необозримото бъдеще нещата ще тръгнат нагоре.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Моля споделете... Не може да няма мнения.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?