Еврохаус България ООД /img/frontend/nomap.png"

Еврохаус България ООД

Самия факт, че обявите им висят ежеседмично в jobs.bg, е достатъчен всеки мислещ човек да си направи извод, колко сериозна по отношение на работниците е тази фирма! Преди време когато останах без работа и започнах да ровя по iNet - борсите, попаднах на обявите им в Джобс-а. Тогава имаше и даден телефон. Но тъй като офиса им е на две преки от нас, реших да отида направо там. Секретарката любезно (наистина любезно) ми обясни, че интервюто за кофражисти (за това питах) ще е във вторник от 8:30 сутринта. ОК! Отидох във вторник. Както колегата преди мен тук е споменал - чакаха сума ти народ в коридора. Висях около 2 часа докато дойде реда ми. Интервюто мина нормално като всяко препитване за работа. Човека (може би шефчето) каза че утре (сряда) ще ми се обади дали ще започвам работа. Сряда мина, а телефона остана безмълвен. Мина и четвъртъка. И надвечер в четвъртък решихме с жена ми да се качваме на балкан - щом нема да се работи поне да се разходим! Речено сторено - на барачката и към Равногор. Не щеш ли в петък сутринта около 7 без 15 телефона изцърка. Обаждам се аз и какво да чуя:
-Алоо!!! От Еврохаус се обаждам, ъъъ днес към 8 да дойдеш на работа!
-Ам - казвам аз - няма как да стане защото не съм в града и нямам физическата възможност да стигна до уреченото време.
-Е к'во пра'им тогава?
Вече започнах да паля мотора, но запазих спокойствие:
-Ами кажете, как да стане?
-Добре де ела в Понеделник в 8, в офиса!
ОК! В понеделник отидох в офиса. Влизайки вътре, вече друга секретарка ме посрещна с думите, че интервютата ще започнат от утре. Отговорих, че идвам за да започна работа. Каза ми да изчакам шефа отвън. Ам добре - чаках го тоя шеф до 9,30 но така и не дойде. Правете си изводи!
След това вече, при редовно ми посещение на jobs.bg, rabota.bg и т.н. си дадох сметка, че обявите на тази фирма висят редовно всяка седмица във виртуалните борси!!!
Мое лично мнение - Не си губете времето с Еврохаус!!!

кандидатствах за работа   когато отидох в оговорения час има6е наи малко 50 човека наблъскани в коридора пълна подигравка си правят с хората обърнах се и си тръгнах

Недеите да работи те там. Не си заслужава!!!!!!!! Работи се без договор, заплата ще получиш само, ако си настоятелен ( в непрекъснато дрънчене на пари). Повече от 300 лв. няма и да получите, въпреки, че в обявите им пише друго.

Здравейте, някой знае ли фирмата осигурява ли служебен транспорт или да заплаща пътните на служители от други градове като Пловдив примерно. Предварително Ви благодаря!

шубе го/я е и не казва!

Не се лъжете да ходите в тази фирма, дори непрекъснатото въртене на обявата може да Ви подскаже, че нещо в нея не е наред! Казано на български те искат " с трици да ловят маймуни"! Непрекъснато се сменят секретарки, "носните кърпички" ряпа да ядат!!! Като отношение между работодателите всичко е ок, подмазваческата им ехидна усмивка също, докато не се стигне до заплатата. А заплатата от 400-450лв. според обявата е чиста илюзия, може да получите около 200лв, а ако сте по-настоятелни, може и до 50 лв. отгоре...Трудов договор-НЯМА!!! Общо взето работиш докато не ти дадат обещаната заплата и след като я вземеш- САМ НАПУСКАШ! Работата е доста натоварваща, дори за двама, разбира се има и моменти, когато е по-спокойно, но в повечето случай е лудница с преводи, телефони, ходене нагоре-надолу! С една дума- НЕ СИ СТРУВА да си губите времето с хора, които не Ви заслужават като кадър и да работите за мизерната им заплата, която няма да Ви стигне за нищо! Колкото офисът им е по-хубав, толкова демагогийте са им по-големи!

Напълно съм съгласен с казаното преди мен!!!!!!! Понеже съм го изпитъл на собствен гръб. Пълна подигравка с хората, никакво уважение, просто не си струва да работите при тях!!!!!!!!!!!!

представител на управлението

Мили момичета, не си губете времето да кандидадствате в тази компания. Аз съм сравнително по-стар служител от останалите и виждам как се подиграват с младите момичета, които си търсят рабтоа!При нас постоянно се търсят служители и забележете в определен ден се канят всички кандидати, които са близо около 50 човека и всичките се канят за един единствен фиксиран час. Това е много изнервящо, лично аз съм имал голями разправии с тези лица, но няма как да им кажа че сме фирма фантом.