Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Лианна Технолоджис /img/frontend/nomap.png"

Лианна Технолоджис

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Няколко пъти бях клиент на въпросната фирма. Винаги след това оставах с усещането, че съм задължен на тези, дето ми говореха на руски. Аз не разбирам защо, когато някакви руснаци са тук- ми говорят на руски, и аз също трябва да им вляза в речник. Когато съм в Русия- нормално- пак говоря на руски с тях.. До кога някой си сульо или пульо ще ми натрапва неговия си ези, дори в РОДИНАТА МИ?Другото е, че отношението към мен, като клиент беше под всякаква критика. Сякаш нямаше да си платя скапания монитор, а щяха да ми го подаряват. Гледаха ме с завишено недоверие.Да си събират боклуците, и да замианват на мига ма майната си.Плюс това, и на слепия бе ясно, че пепрат пари.. Но това е друга тема..


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Фирма Лианна е класически мошеник в трудовите заимоодношения с шофьорите постояно и върви обява за наемане на нови работници защото вече наетите шофьори постояно се отказват. През Октомври 10 г слезнахме от камионите 5 шофьора заради не исплатени трудови възнаграждения и неспазени предварителни договорености с Лианна / Арсен Назарян /. Не се захващаите с Лианна ООД за даси спестите куп големи неприятноси р които ще опиша по късно

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?