Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сани Транс Лог ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Сани Транс Лог ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
4

Във фирмата работих по трудов договор при упоменатите от колегата условия от 07.10. 2011г. до 21.03. 2012г. до изтичане на срока на дигиталната ми карта. Трудовите си възнаграждения съм получил изцяло и напълно коректно видно от отчетните документи във фирмата.Ако семеиното ми положение позволяваше бих отишъл отново на работа при г-н Вушев и без да му правя вятър искам да попитам колегата две неща. Първо след като е имал проблем със товара той повика ли комисар по рекламацийте и по своя воля ли премести камиона от рампата където е разтоварил и кога информира управителя или диспонента за проблема. Втория въпрос е има ли колегата СМР на гърба на което да са отбелязяни температурите на всеки натоварен палет подписано от тавародателя и ако го има какъв е тогава проблема та се е развалила стоката. Пристигаики там на разноски на фирмата притиснати от нуждите тук се хващаме като удавник за сламка и след първата седмица и първия аванс всички с по слаби ангели стават велики и почват да гледат в чуждото канче. Като искаш испанска заплата то научи езика и отиди директно на работа там но ти добре знаеш че изпортиш ли товар и не можеш ли да го платиш учиш езика в затвора.Добре е и по малко да се чете законодателството на държавата в която се препитаваш.


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-4

Запомнете името Валентин Вушев и Станислава Вушева тя е собственик на фирмата но само по документи реално съпруга и движи всичко. Та господин Вушев е добре изглеждащ господин "Лустросан" беше много вежлив като говорихме за работата и успя да ме излъже да започна при него. Накратко фирмата се занимава с международен транспорт в Испания към "CAMPILLO PALMERA" Започнах работа с уговорката за заплата 1200 евро на месец с тенденция за увеличение ако е "доволен" от мен, Заминах на 03.08.2010г. за Испания качих се на камиона "ДАФ" и започнах работа всичко беше добре докато не доиде време да се прибирам за отпуск след два месеца работа в европа и се оказа че вече не съм на работа защото съм закарал развалена стока с фригото в Германия и той трябвало да плаща. И така оказа се, че съм работил за без пари. Който не вярва да отиде и да пробва.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?