Ю Си Ес-Балкан ООД /img/frontend/nomap.png"

Ю Си Ес-Балкан ООД

Първото мнение от бивш служител е истина. Фирмата не осигорява на истиснките доходи, и така може да си слага измислени глоби. Заплатата е ниска и по-лошото е, че си остава такава с години. Възможности за развитие няма понеже фирмата е малка. Работата е супер много и често не може да отидеш на обяд да хапнеш. Служители постояно напускат и реално на смяна сте между 4 и 6 човека.
Не си струва да си губите времето да отидете и на интервию !!!

Коментар към недоволния работник:
Значи момчето , аз незнам да има работа която да стартираш и да взимаш 1000 лв хаха Ако се беше задържал щеше да се развиеш и при развитието се вдига и заплатата . А това за осигуровките трябва да го докажеш , тъй като пишеш в общественото пространство се изискват и доказателства при подобни твърдения. Аз лично съм настоящ служител с дългогодишен стаж и съм много доволен от фирмата , от самата работа/много е интересна/ и ако не си някой вечно мрънкащ човек ще видиш че и екипа е супер. Относно дежурствата дори не си разбрал че има и дежурен в другия край на България където ако се затрудняваш можеш да се обадиш. И какво се казва "за всеки влак си има пътници" винаги ще има недоволни с отрицателни коментари. Човек няма угодия.
Давам положително мнение защото наистина оценявам фирмата като положителна, бил съм и по други места, там те третират като роб с неуважение а тук те гледат като човек и имаш уважение.

Това е фирма , която не спазва кодекса на труда осигурява работниците си на минимална работна заплата , съответно наема работници на по 600 лв. заплата.
Работниците които наема за така наречения 24 часов съпорт работят 2 денонощия на 2 денонщия т.е са 2-ма като една работна смяна на единия излиза 48 часа, а месечно му се събират 360 часа работа което е нечовешко , като всичко това е за начална заплата 600 лв. На всичко отгоре първите 2 седмици след постъпване на работа уж ти се водят за обучение и не ти се заплащат , което не ти се казва преди да започнеш , същевременно никакво обучение не ти се провежда, като в последствие на тези 2 седмици те пускат денонощна поддръжка на цяла България сам. И така изкарах първия месец във фирмата и дойде време да дават заплата и хоп изведнъж ти си се разбрал да не ти се заплаща така нареченето "обучение" и освен това започват измамите със смените т.е не искат да заплатят всичките изработени смени. Изкарах още половин месец и видях че работата е непосилна и реших да напусна , като дойде време да дават заплата аз отидох да си я получа и тогава ме излъгаха за втори път с 210 лв т.е трябваше да заплатят 300 а ми дадоха само 90 лв. и като направих равносметката за месец и половина работа при тях освен че се изгърбих от работа успяха и да ме излъжат с 500лв. И всичко това го написах да ви предупредя да не кандидатствате за работа в тази фирма защото са измамници.