Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Експерт Вижън ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Лозенец, Квартал Лозенец, Червена стена, 46&markers=София,Район р-н Лозенец, Квартал Лозенец, Червена стена, 46

Експерт Вижън ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


кандидат за работа

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях на интервю при тях, по скайп, по мое предложение, защото не успяха да ми дадат работещ линк за среща. Не се представиха, въпреки че бяха 4-ма мъже, от които само CEO-то говореше, а друг казваше по една безсмислена реплика. Не представиха и компанията им.
На интервюто искаха да разказвам за себе си от гимназията ми. Единствените коментари които правеше CEO-то бяха: А тези 5 години нищо не си правил само си учил ли?(и аз "ъъъ всичко е описано по дати в CV-то...") Година и половина не си правил нищо?(е как нищо, учил съм в присъствена форма едикъде си, най-ценното време от живота ми!) Там защо само 2 месеца си работил?
Първи технически въпрос - перфектно отговорен. Те без коментар, веднага следващ въпрос.(явно не можаха да кажат нещо ехидно) Втора и трета задача, от раз написах нещо, но се оказва, че те искат по друг начин. От адреналина до момента, казвам им в момента че не се сещам, давайте следващата задача. От една страна защото те доста пришпорено го карат и си личи, че не съм им симпатичен, а и в мейла са ми писали, че интервюто е до 15 часа, което със забавянето заради тях, общо прави 20 минути.
Подигравателно ми казват - ти Sql не си ли ползвал, само Linq в .Net, май. Нали си учил Oracle.
Не се опитаха нито веднъж да ме насочат или да подскажат. След интервюто си реших задачите и се оказа, че точно един ред и в двете задачи не съм написал, даже съм им бил казал правилния начин на глас и те въпреки че са ме чули, не направиха знак. Ама майната им. И накрая арогантно отговориха, че ще се обадяд ако продължаваме. На което аз отговорих, че е ясно че няма да се обадят. Единствено ме е яд, че не се осетих по-рано как се държат. Трябваше да прекратя това интервю по-скоро.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Информация от преди няколко години. Малка фирма - двама собственици и няколко помощници-програмисти. Началниците се мислят, за големи разбирачи с много голям опит. Всъщност са средно ниво - далеч от модерните тенденции за разработка. Следват остарели best practices.
Като цяло не е лошо място за работа. Няма работа overtime. Коректно отношение. Работят и по интересни проекти.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако може някой да даде малко информация за фирмата, работата, отношение, заплащане и каквото се сети, бих бил много благодарен.
Става въпрос за софтуерен инженер или ASP.NET Developer.
Благодаря предварително! 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?