Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Алуминиум ООД /img/frontend/nomap.png"

Алуминиум ООД

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да изкажа възхищението си от отношението на работодатели към подчинени! Аз съм на 45 години, което предполага достатъчен трудов опит. Работила съм и в малки, и в големи колективи с много началници. Работя повече от година във фирма "Алуминиум" гр. Стара Загора. До този момент от страна на двамата началници съм виждала единствено прекрасно отношение, топлота и разбиране. В моментите, когато ми е било трудно или съм грешала неволно, те са се отнасяли с търпение и разбиране. Не на последно място искам да благодаря на колегите си, които в труден момент винаги са били до мен и са ми помагали с каквото могат! Работата е интересна и приятна, колегите са чудесни, а шефовете са най-прекрасните от всички, които съм срещала до сега. С удоволствие съм работила и бих работила и занапред за тази страхотна фирма! Фирма "Алуминиум" гр. Стара Загора е живият пример, как може десетилетие да просперира и да се развива една фирма, благодарение на запазването на добрия тон, на уважението, на топлото отношение и на професионализма!


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Служител съм на фирмата от 6 години.Отношението на работодателите към служителите е било винаги коректно.С лекота и много приятно се работи и с колегите.Така че,ако решите да започвате работа в тази фирма, не се колебайте.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?