Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ай Ес Джи Технолоджи /img/frontend/nomap.png"

Ай Ес Джи Технолоджи

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 28 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 28


бивш служител

19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
3
Потенциал
-1
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
4

Винаги ми е било странно защо хората пишат с мистериозни инициали, като са решили да дадат личното симнение. Аз нямам никакви притеснения да си напиша нито името, нито истината. В крайна сметка дори мненията да са неудобни, отговорен е сайтът, който дава трибуната. :)По темата, фирмата се оказа доста по-добра в сравнение с мнението ми от прочетените коментари тук преди да постъпя на работа и други сондажи. Работих там над година и половина. Отношението беше добро, заплатите се изплащат по хронометър. Оценявам положително времето си там, могат да се научат доста неща и колегите са добри. Процедури точно в моя отдел не изобилстваха, в общи линии има правила. Не бих казал, че е идеално място за кариера, но идеални неща няма, добър етап е. Проблемът с паркирането е доста остър, но това е ясно за целия Бизнес парк. Като цяло, знаейки предварително развоя на събитията, не бих се отказал да започна работа там. Запазих доста добри спомени, надявам се и приятели.


бивш служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Бая се оплакват от фирмата, но като се замисля не е толкова зле. Има какво да се желае, но определено се работи в тази насока. Напуснах фирмата преди 1 месец, защото ми се наложи да замина в чужбина, но ако си бях в България все още щях да работя там.
 
 
 
От гледна точка на заплащане, мисля че, е средно. Драстично повишение може да се очаква, когато има промяна на позицията респективно отговорността, а такива възможности има доста. За хората които обичат да си крутуват в ъгъла може да очакват от 5% до 10% повишение.
 
Уважение винаги съм получавал от колеги и началството и в частност моя технически мениджър. Дори и да не съм искал среща когато, има нещо което, тряваше да знам ми казваше "Хайде да пушим" и приятелски ще ми обясни за какво иде реч. Човека хем се стреми да защитава подчинените си, хем да лавира пред началството.
 
Привилегии.. има ваучери за храна 100 лв. и здравно осигуряване. Паркоместа няма.
 
Не съм се чувствал застрашен за работата си. Имаше колеги които, се страхуваха за работата си и с право по цял ден игирички и фейсбук.
 
От гледна точка на ангажираност.. ми не бяхме толкова ангажирани. Имаше дни в които, имаше много работа, но имаше дни в които, нямаше. Нещата в моя отдел бяха лесни имаше си процедури за почти всичко.... имахме проблеми с това какво, поддържаме и какво не но, гледам че, в последно време и това започнаха да оправят.
 
Потенциал за развитие има. Винаги до сега е имало вътрешен конкурс за втори левъл повишения. Техническия мениджър го повишиха и на негово място сложиха колега от отдела.
 
Местополжението е Бизнес парк София 12-та сграда.
 
 
 
В моя отдел имаше нормална среда за работа. Имаше дни с много работа и такива с много шеги.
 
 
 
Като цяло фирмата е ок, има място за развитие за хората които, искат да се развиват. Ако искаш да се сертифицираш имаш книгите и сървърите. Въпрос на желание. Плащат и за изпити. Двойно по празници. Не съм имал проблем да отсъствам от работа по една или друга причина. Графика е честен и винаги съм срещал разбиране от мениджърите.
 
Имах колеги които, само се оплакваха, а по цял де само файснук..а имаше и такива които, само стресираха отдела с интриги и простотии.. добре че, се махнаха.
 


настоящ служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-3
Работна среда
-3

 1) Заплащането е ниско. Увеличението е 3-5 % на година ако много си искаш.
 2) Уважение - същото което се е наблюдавало в англииските колоние по време на миналиа век.
 3) Привилегии - сравнение с повечето нормални ИТ компании няма нищо освен ваучери за храна за 100 лв. Няма паркинг за служители.
 4) Фирмена сигурност - това е малка компания която мозе да потъне всеки момент. Никой по света не е чувал за нея.
 5) Ангажираност - постоянно ангажиран, има много работа която се претупва. Работодателя предпочита количеството пред качеството.
 6) Потенциал за развитие - няма възможност за развитие. За 3 месеца може да се достигне максимума има после боксуваш на едно място.
 7) Местоположение - Бизнес Парка.
 8) Колеги - Има много добри и въспитани млади хора с огромен потенциал които се прахосва, както има и много простаци които си мислят ,че са в силиконовата долина но така е на всякаде. Колкото по-мазни толкова по-успешни.
 9) Работна среда - хелпдеск за различни клиенти в една и съща стая. Шума от колегите които работят за други клиенти понякога много пречи и допулнително стресира.
 
Има голямо текучество на работници, повечето настоящи работници търсят друга работа, както и аз.
Мениджмънта е на много ниско ниво. Всъшност това е най-лошиат мениджмънт които сам виждал през всичките си години работа в ИТ сферата.
Аз не сам от типа работници обичат често да сменят работа но в този случай ми се налага да го направя.
 
Препоръка - ако сте квалифициран ИТ работиник не си и помисляйте да кандидатсвате тук.
 Няма никакви възможности да научите нищо тук или да приложите знаниата и умениата които имате.
Курсове - забавете ! Нчма да платят нищо освен самата сертификация.
 


настоящ служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
-3

1) Заплащането е средно, клонящо към ниско (колкото да се каже, че е 4 цифрена сумата). Този, дето са му вдигнали заплатата за 2 години със 70% лъже откровено според мен! Заплатата се вдига веднъж годишно с от 3-5%! (40-60 лева!) и не се гледа кой колко е свършил, а по-скоро е въз основа на симпатии или пък хвърляне на боб... Единственият плюс е че плащат 2но на празници - дотук. За коледен бонус получавате 3 бисквитки и календарче.
2) Уважение - англичаните те третират като роб. За тях сме долна класа. 
3) Привилегии - Ваучери за храна 100 лв. + допълнително здравно осигуряване. Толкоз. Team building - кво е туй нещо?
4) Фирмена сигурност - може да си клатиш краката по цял ден - никой няма и да забележи, на никой не му и пука. Гонят само с основателни причини. И да не идеш на работа - едва ли някой ще забележи...
5) Ангажираност - ако си съвестен си ангажиран, ако не си - ангажираш съвестните си колеги.
6) Потенциал за развитие - грам никакъв...а колко лъжат и обешават в началото...
7) Местоположение - Бизнес Парка.
8) Колеги - Повечето са пичаги.
9) Работна среда - open space = какафония.
За една година са напуснали поне едно 20на човека - защо ли?
При първата добра оферта, която получа си бия камшиците. Мениджмънта е под всякаква, ама всякаква критика - въобще не са в час какво се случва. Знаят само да създават малоумни процедури, колкото да отбележат дейност. Дано го сменят скоро - така далеч няма да стигнат...
 
Обобщение - ако сте мързеливи и нямате никакви амбиции в живота, ако ви устройва заплатата, с която сте почнали за следващите 20-30 години - това е вашето място. Ако ли не - търсете си сносна фирма. Казаното от Тик е абсолютно вярно.
И внимавайте - на обещания са много силни. Не се лъжете по лъскавия офис и засуканите job description-и.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много ми е кеф като някой напише "заплатата е прилична". Може би е прилична за селянчетата, които идват в София, влачат компоти и бидони със зелева чорба, живеят под наем и правят кочина, за да се чувстват като в средата си на село. И като видят някаква 4 цифрена сума се надуват и очите им стават на понички.


бивш служител

13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
4

Ако сте студент или ви е първа работа в ИТ сектора фирмата би била добро начало, защото в зависимост от отдела имате възможност да се допрете до доста различни технологии, нищо че фирмата е предимно Windows Server базирана.
Повечето колеги са много свестни и приятни за работа, но разбира се има и такива, които са пални лицемери и най-обичат да коментират като не си в стаята (но това си го има навсякаде)
Относно настоящите така наречени "Managers" може спокойно да се каже че са изключително некомпетентни във всякакво отношение (половината от времето незнаят какво се случва в дадения екип, предлагат безумни процедури, един график на смените немогат да направят, незнаят как да мотивират хората и още много примери има)
Относно заплащането то е прилично (за първа работа в този сектор) но за нормално увеличение не може да се говори въпреки че има...... ако увеличение може да се нарече 3% на година...... нормално може само при промяна на позицията но това е много рядко нещо защото трябва да се отвори такава позиция което в някои отделни няма да се случи тъй като просто няма нужда от такава.
Във момента предлагат възможности за сертификация (ще платят изпита.....) но това е всичко.
Всичко това се отнася за ИТ часта...... 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте. Защо има толкова негативни мнения за тази форма? Нима е толкова зле както пишат повечето мнения тук? Та тогава фирмата не би съществувала, ми се струва.
Кандидатствам за работа на позиция Server Support Specialist. Мога ли да помоля някой с поглед върху отдела и позицията да изкаже обективно мнение. Знам добри неща за фирмата - предлага се сертифициране, пращат в Лондон за обучение..
Благодаря на отзовалите се. Мнението Ви би ми било от помощ.


бивш служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-4
Работна среда
-4

Цялата тая фирмичка е пълна проба клюкарщина и кокошкарски истории.
Това, което бих могъл да кажа е, че са пълни смешници и HR-ките им са под всякаква критика.
Предвиждам до 2-3 месеца фирмата да е фалирала.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Осигурява ли фирмата обучение на новите служители, и добро ли е то ?


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Клент научи се да пишеш на български. Много просташко мнение за съжаление има извстна истина, но не е много.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?