Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

П И - Груп ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Монтана, Квартал МЛАДОСТ, бл. 24, вх. Д, ет. 7, ап. 19&markers=Монтана, Квартал МЛАДОСТ, бл. 24, вх. Д, ет. 7, ап. 19

П И - Груп ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
2
Потенциал
-1
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
-1

То, това е проблемът на повечето частни бг фирми, че разни некъдърни мениджъри са назначени на възлови постове и понеже се страхуват за работното си място, предвид липсата им на умения, не допускат качествените и съвестни служители да се развиват.
Напротив, правят всичко възможно да ги тъпчат, да напуснат сами или да им намерят цаката да ги изгонят, до като некъдърните няма на какво друго да разчитат освен на подмазване и лизане пред същите тези мениджърчета. И е потресаващо, че на края те са най-ценени и тачени във фирмите. Това е напълно абсурда анти логика на частна фирма, чийто цел е крайната печалба и трябва да си подбира качествени служители. Мисля, че собствениците на фирми прекалено много се предоверяват на регионални мениджъри или други, които пряко отговарят за служителите, които им вадят парите.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?