"ХАПИ ДРИМЗ" ООД /img/frontend/nomap.png"

"ХАПИ ДРИМЗ" ООД

4 точки от 1 мнение

Подборът за персонал се извършва посредством агенция за подбор на персонал. Там срещата е с психолог, който обяснява колко хубаво място е компанията, колко възпитан и интелигентен е управителят и как това е точно твоето място. Допускат те на втори етап, който се провежда с някой от офиса: собственикът или друг. Обясняват ти все едно вече са те взели, казват ти страхотни суми за заплащане и ти казват, че трябва да направиш "тест за лоялност". Той се състои от 90 въпроса, които са от рода на:
1. Колко процента от политиците са корумпирани, според вас
2. Давали ли сте подкуп
3. Ако видите, че Ваш колега краде и т.н.
Обещават, че ще се обадят да дадат отговор било то положителен или отрицателен. Не го спазват естествено. Обаждат се по някое време "Ние много сме Ви харесали и до седмица ще дадем окончателен отговор". Е, след месец още няма отговор.
Не знам дали са коректни откъм заплащане, но офисът изглежда ок, магазинът също. Работно време от 10-19ч.