Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Raffy (ДЕС ФУД ООД) /img/frontend/nomap.png"

Raffy (ДЕС ФУД ООД)

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
5

Изключително некоректни. Сумати хора работихме по цял месец за по-малко от 150лв. Сега не могат да си намерят хора от сумати време. Тук града е малък и бързо се разбра, че Рафи са измамници. Шефовете си живеят живота с парите, които не ни платиха. Здраве да им е! Докато има балъци ще има и тарикати. А къде са хората на отговорни постове в държавата? Може би са на някое сепаре във въпросното кефене?
 
Не съветвам никога да започва работа за тази фирма ( Макс Констръкшън), с каквото и да се захване. Аман от мутряги вече. Айде да си ходят.


бивш служител

-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-5

Сключват се некоректни граждански договори (ако изобщо се сключи такъв) със служителите, работното време често е некоректно- работи се по 13 часа 5, дори повече дена подред без почивка. Условията са  далеч от изискванията за санитарни, а се продава храна! Случвало се е на обектите да няма вода с дни. Не се спазва договореното заплащане, като в моя случай не изплати заплата на мен и на колегите ми на обща стойност около 2000 лева. Подавахме жалби в Главна инспекция на труда, но след като е приключил сезона е трудно да бъде направена и проверка. Съветвам тези, които търсят работа да не започват при него, защото единствено ще загубят пари, време, нерви, и се надявам, че поне на един човек мога да спестя такъв горчив опит. Подобни фирми и работодатели не бива да съществуват на пазара, затова напуснете докато е време, а ако не искате да напуснете- при първи забелязани нарушения- пишете жалба за да има проверка. Макар че, той си плаща рушвети в общината, така че проверката няма да го притесни. Затова ТЪРСЕТЕ ДРУГА РАБОТА И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТАЗИ ФИРМА!


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
4

Става дума за витрините за сладолед срещу СУ,на ул.Раковска до Happy и срещу Sin Sity.Собственост са на Янислав Енчев.И той е един много некоректен работодател и изобщо не се наемаите да работите за него.Защото не си изплаща заплатите на служителите,лъже кога ще ти даде парите и накрая се крие и не си вдига теефона.А когато отидеш на място при него да си ги поискаш вика подкрепление което е готово да те бие.На 5 човека ни дължи около 2000 лв общо.Внимавайте.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?