БЕРИ ГРУП - БЪЛГАРИЯ ООД /img/frontend/nomap.png"

БЕРИ ГРУП - БЪЛГАРИЯ ООД

Няма какво да се коментира просто... експлоатация на студенти от всякъде, отношение - изключително безразлично и дори грубо, 2-3 човека вършат цялата работа, а мързеливия шеф само ти седи на главата и мрънка за щяло и не щяло и накрая се оплаква колко в изморен и колко мноого работа бил свършил... Нямам нищо против йерархията в една фима - той е шеф, аз служител и ме е наел за да си върша работата. Но отношението към труда ти, това, че изобщо си човек е меко казано отвратително.
Който не знае, фирмата организира Образование без Граници в НДК, което се провежда 2 път в годината - нямам си никаква идея как успяват... тяхна и е марката Родина, която провежда курсове за кандидат студенти. Фирмата е на семейство и общо взето жената работи, а мъжа смао ходи и недоволства и ти обяснява  как нищо не правиш както трябва... Което нали не трябва да създава грешно впечатление за съпругата му - тя е същата, но в последствие се разбира :) Цялата работа я вършиш ти, на всичкото отгоре постоянно те задържат след работно време, работи се и в събота и за цялото удоволствие получаваш 350 лв. Да не говорим в какви глупости ти се състои работата...Пропуснах да спомена, че и договор не подписваш и през последните 3-4 месеца има уникално текучество на персонал, защото хората започнаха на време да се усещат. Обещават  се бонуси, след пробния месец заплатата расте, но не ти се казва на колко расте и за какви бонуси става на въпрос.. в последствие си оставаш с надеждите и взимаш 350 лв и това е. Колегите поне са много готини - аз лично намерих много добри приятелки там, така че тези хора са единствените, които правят престоя там поносим.
Много съм им насъбрала, в последствие като се сетя за още нещо ще добарям. Но наситина - ако видите тяхна обявя - бягайте надалеч! Да не говорим и за самите им курсове как взимат по 1000 лв за курс и парадират с уникално отношение към всеки, а като си работил там и знаеш как плюят всеки един зад гърба, а после се усмихват...