Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

РК Реал /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


настоящ служител

24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
2
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
2

Вече близо година работя в агенцията за недвижими имоти РК Реал ЕООД. Едно мога да кажа - с ръководството може да се общува открито, без недомлъвки и задкулисни интриги. Когато нещо не ми е харесвало, винаги съм имал възможността да го изкажа, аргументирам и обсъдя с Людмила или Алексей.
Във фирмата към днешна дата е изградена атмосфера, която толерира конструктивния спор, макар и понякога на висок тон. Екипът е сплотен и с всеки работя лесно.
Който прецени, че е по-добре да напусне, не бива спиран или поругаван.
На желаещите да се присъединят към екипа на РК Реал ЕООД пожелавам успех. Ще им е необходимо спокойно професионално отношение при взаимодействието със служителите на компанията. Всеки кандидат за работа не само може, но е и препоръчително да се интересува без свян за всички важни за него подробности - работна среда, дрес код, култура във фирмата, темперамент на колегите, ниво на заплащане, бонусни схеми и пр. Най-добре е да почерпи тази информация от източника. На тази основа лесно може да се прецени подходящо ли е работното място или не. За всичко останало си има договор, в който да се посочат конкретните договорени условия.


бивш служител

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
3

Сигурно си мислите че с цинични изрази ще придобиите повече уважение? А защо ми говорите на "ТИ"?
И като се обадя, какво? Ще си повикаме по телефона един на друг, а после? Ще има ли някакъв резултат? Или се надявате в телефонен разговор да ме убедите в честността на фирмата? ;)))
Ако исках да се карам, щях да го направя още тогава! Не съм от хора които си позволяват подобно държание. Не бях доволен от фирмата, явно ръководство не беше доволно от мен, разделихме се, всеки тръгна по своя път. Не се карах тогава, не смятам да го правя и сега!
Ако смятате че съм наклеветил RK real, свободни сте да предприемете съответни мерки.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми Валери!
Настоятелно искам да ми напомните коя сделка се опитвах проведа без знание на руководство, в противен случай това ще се разглежда като клевета, което както ви е известно е съдебно наказуемо.
Явно това мнение не е написанно от системен администратор, защото той щеще да знае, че днес филмите (както и игри) се гледат онлайн - съответно на компютър няма да има нищо!
За сделки и възнаграждение вече коментирах още в началото, няма какво да добавя.
Относно моите качества да говорим с факти - в края  на август ми съобщиха, че офис в Несебър трябва да направи сделка до 15.09 за да продължи да функционира. Още не бях се разбрал за другата работа, затова след една седмица направих сделка, а на 01.09 офисът беше завторен. Явно руководството на агенцията не е наясно, че започнах да си търся друго място 2 седмици след като започнах в RK real, затова се бавих с заминаването в несебър. Не мога да се примеря да ме лъжат.
 Представям си какво възнаграждение получавахте, щом са ви дигнали зарплатата с 50%.....
Валери Стоянов - това е българска фамилия, пък прави ми впечатление формулировка на съобщението ви. Думата "ето" пишете по руски начин - "Это", изпуснахте една частица "се", цитирам "Заплатата се изплаща.....точно в този обем, който човек заслужава" - ако служител получава това, което е искарал, какво остава за шефове???? А какъв "изнъвреден труд" може да има един системен администратор??? Наясно съм, че щом не се притесняват да подправят подписа ми, няма да се притеснят да напишат едно мнение в интернет под чуждо име. Просто следващия път внимавайте повече какво пишете! ;)))


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

  Никита Дражин,и това е човекът, който за 6 месеца е сменил 6 различни работни места,който изобщо няма представа как трябва да се работи. Аз съм новият системен администратор на тази компания,намерих на неговия компютър огромна база от игри и филми.Это това означава да работиш сам в офиса.Въпросната личност за 3 месеца работа във фирмата е провел едва 1,5 сделки с цената на огромни усилия, една от които опита да проведе без знанието на ръководството.
Аз съм много доволен от работа в тази компания,след половин година работа в тази компания получих значително увеличение от 50%. С ръководството Людмила и Алексей Журавел много добри отношения,повече приличат на приятелски, отколко на работодател и работник,но в също време доста йерархични. Обстановката в офиса,а още повече в новия ни офис много располага към работа.На работа отиваш с голямо удоволствие.Заплата се изплаща на време и точно в този обем,който човек заслужава.Извънреден труд също се възнограждава!
 


бивш служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
2
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
-5

Агенция за недвижими имоти, работи само на руски пазар. Мамят служителите си. Шефове са двама - Алексей и Людмила Журавел. Обещават 10% от комисионната (обикновено е 25-30%!!!!). Но това е на теория, на практика ще получите около 1,5-2%. Обеснението - "Ти нали си млад????" Собсвената им дъщеря редовно напуска фирмата. Дори приятеля на дъщера на шефове се е отказал да работи за тях. Подравят подписи на служителите си, лично видях "моя" подпис за пари, които не съм взимал. Людмила е доста ограничена личност, никога не е работила с клиенти, но пък за сметка на това обича да дава съвети. Очаква да работите нон стоп, да правите много сделки, да взимате жълти стотинки и да сте й благодарни!!! Няколко примера: комисионна 4400евро - получих 73евро!!!! друга комисионна 5000евро - получих 100евро!!!
Приценете сами дали да работите за тях!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?