Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Интер 2004 /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Интер 2004 е една много коректна фирма!Немога да разбера,защо се изписват такива лъжи!?Работила съм там,винаги са ми плащали на време, и не съм получавала неприлични предложения!Фирмата има само трима учредители, от които единия е управител, и само те взимат решения.


бивш служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-2

Едно от най-лошите места в които съм работил. Фирмата е турска и има не един, не двама а цели петима шефове, като в крайна сметка не знаеш на кого да служиш и кого да слушаш. Обстановката като цяло е напрегната, като повечето от шефовете са много нервни /не си пият редовно хапчетата/ и често ти викат и си изкарват на теб това, че някой друг ги е ядосал. Докато работеше на мол Сердика Център фирмата беше известна с некадърните си подизпълнители, голямото текучество на работници, нередовното плащане, бавните темпове на работа, липсата на организация и координация, хаоса и вечните разправии на обекта. Именно поради тези причини бяха и изгонени оттам, а преди това и от мола на Карфур. Иначе на думи и обещания са номер едно, а след месец разбираш за какво става въпрос. Работиш по 10-12 часа и накрая пак са недоволни. Имаше кадърни техници и инженери които бяха махнати или сами напуснаха, защото е трудно да угодиш на многото шефове, които си мислят че с викане и крещене се решават всички проблеми. Виновния си винаги ти. Ако започнете работа там ще ви държат докато имат нужда от вас и в момента в който не им трябвате повече без да им пука ще ви кажат мерси и чао. Ако сте жени и имате добри креватни умения и приличен външен вид може да се задържите и повече време. Никога не работете за турци или гърци защото това са най-неблагодарните и гадни шефове които може да съществуват!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?