Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Белморал ИНГ /img/frontend/nomap.png"

Белморал ИНГ

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 37 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 37


клиент

31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

     Много съм доволна от служителките в Моласи. Толкова ме обгрижваха с ласки пък виждам тука се вижда качество и лъжите на изгонените нечестивци. Яко подлярщина е имало щом и на честните служителки имената взимат и се преставят с подлите си номера незабравими. Честните служители си личат по добрата усмивка и поредената смислова реч, а нечествите и лъжовни реплики са яростно изразени с лукавост и миризма. Незнам и непроумявам ядеш хляба, който някой ти е подсигурил на топло и спокойно място, а в същото време лъжеш неща в нета без срам.  Мисля и се уверявам, че от завист сънувате това което пишето тук няколко дни преди да го напишете от зависттта че някой си и збрал умен мъж добър бизнес и може да печели с доста труд и честност. Запомнете с мързел нищо не се постига само с работа и постояннство хората се доказват за да имат и за печелят достатъчно. 
Смяната на роботодател не е решение а ново начало и нови изисквания КАКВИТО сте едва ли някой ще ви търпи да му лъжете по нетовете и нужниците да седите полуправи полулегнали да уплатните работното време за някоя хитрина да измислите и да пропилеете полезното време на някоои клиент. 
Обиколила съм всички салони и са създавани с кеф и полза на клиента. Едва ли в трудовите договори пише че трябва да висите в нета и да си чатите от нужниците с лукави пособия. Честните хора се възнаграждават а лъжците си остават гладни голи боси поради неподчетност не към работодателя а към това което наричат хляб. Ценете си хляба защото годините минават и накрая ще ви сочат с пръст в малката софия и няма да ви вземат на работа поради седени по нужнците с богатафантазия и биография от работодатели които сте лъгали и всявате грешна недостолепна информация за тях. Истината е една че времето не се връща назад за да си поправите историята която всички знаем за всяка една служителка която е работела за БЕЛИЯ МОРАТОРИУМ и семеството което почтенно е давало заплати които сте използвали да се храните. 
НИЕ продължваме да си гледаме бизнеса и да посещаваме почтенните служителки да ни обгрижват с ласки и почтенността си. 
Това че са ви взели имената е най-малката проблемна ситуация те отбиваха клиентите ви към дамол и студенски град и хиподрума с хитри подли ходове. Сега няма кои да им дава клиенти и те затварят салон след салон - салон след салон и всеки ден ще е така до победата на честните служителки над ЛЪЖЛИВИТЕ свраки и лицемерките в нужниците. 
Пазете си хляба уважението в клиентите и спокойствието на роднините с честния труд си печелете дълголетие и радост в къщи.  
                          от сдружение е Гочеви и сие.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Скъпи,бивши и настоящи колежки,бъдете така добри да използвате собствените си имена.Не се представяйте с чужди!


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Много лъжците тук ТА ДАЖЕ СА ПОСМЯЛИ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА МЕН.
Колежки пазете се от измислиците тук да си пазим работодателите че тука вижте сме си подритнали хлебеца като някой смели колеги и колежки. Работници има винаги но свестви работодатели като сем.Гочеми НЯМА и НЯМА да имате. Супер са хората и да си ги почитаме че хлеба си е ценно нещо. Да всеки е взел и дал по нещо и ако те ви дължат пари както лъжете тука си ги поискайте. ( АКО ИМАТЕ СМЕЛОСТ) Защото всички знаем защо си търсите работа и никой не ще да вземе такива катто вас. Гочви РАЗКАЗВАТ подробно за вашите лъжи и нагли изяви на всеки които е в кантората. Ето как добре върви вашия интериор и затова едва ли ви дължат пари както твърдите. ПОИСКАЙТЕ СИ ГИ ДЕ
Аз работя всеки ден в МОЛА и моля заповядайте там и не се преставяйте тук за мен. Това са хора с доста добър хумор и финансово положение. Супер са си, аз съм доволна и повечето неща тук написани от ИВЕЛИНА и ДЕСИСЛАВА са доста достоверни. Виждала съм Десислава да се умилква около бобчо и да иска по висока заплата за добрия труд. Виждала съм какво работи когато няма никой около нея. Парите идват при умнити и честните работници каквито се назначават от гочеви постоянно. Желаещи за местата ни постоянно прииждат и питат дали няма малко работа за тия добри парици но ние си пасим хлебеца всеки ден. 
Да са живи и здрави гочевци и да не наемат повече служители. Да отворят още 10 салона и да стават по богати та да ни държат на работа и да ни увеличават заплатите на всички. Тия дето имат да вземат да вземат, тия дето имат да гледат да гледат и да тракат зъбки-зъбенца.
колежки чух че росето е изпаднала в нелегалност и не си ще парите вече защо ли-защото я търсели по нужниците за делото. Е те това е може и другида са отседнали на стачка при нея.  СУПЕР са си ни гочевците.
ЕДНА ЗАРЪКА - НЕСТОЙТЕ В НУЖНИЦИТЕ


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

какви са  тези глупости от мними служителки всичко писано за гаргамел и кроела е вярно че са лоши хора и необичт да плащат навреме и повечето хора напуснали или изгонени имат да взимат пари ама като се опари сам човек тогава ще се убеди а тези супер лативи си ги пишат те сами  :)


кандидат за работа

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Супер са тия хора толкова добри и спори работата за тях. Взеха ме в кантората обучават ме като повечето кандидати дошли да се редят за работа и да отърват мизерията по някакъв начин. Не виждам нищо лошо в тяхната кантора подредени спретнати усмихнати и доста широко скроени хора. Гочев пуска лафове и смях настава с колежките нови. Така добре се чувствам че получих мечтана работа в тази безработна криза. исками се да ги разцелувам но респективно не смея пък и още съм срамежлива.
Дойде Десислава да моли за среща с Гочева и излязоха днес на кафенце по женски да се разберат. Очарователно се молеше и иска работа да почне отново за да се труди за гочева. Хвалеше колежката Билянка с ласкави думи за да смили место и за нея. Това е истинската достоверна мечта на всеки да работи за такива хора. 
Върнаха се усмихнати десислава се пошегува да си уважаваме шевката с много обич и целувки. А дано си спечеля и на мене уважение и доверие в колектива голям. Дамол ми е мечта да ме уредят за да почна някъде. Сердика чувам също не е лошо място пък където ме сложат на редовен договор с позиция за нагоре и нагоре.


кандидат за работа

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Толкова е лошо да работим по 15 дни и да почиваме по 15 дни. 
Толкова е добре да обикаляш да търсиш работа по 28 дни в месеца предлагат за мижави парици тук там и да викаш кокурузи да по някое левче. 
Толкова е добре да се криеш като анонимен в некое нужниче и да си представяш как вони друг. Малко некоректо е колежке според общото виждане да лъжете за Гочеви и да се криете като смърфове. Има да си мечатаете за такива хора и да си седите по цял ден. Сега ще се нагледате на работодате понеже другите искат да се работи а не да се седи по нужниците и нета. Няма кои да се впечатлява на измислиците и въображенията направете си първо психо тест и консултации с психо тепаревт и после определяите другите дето са давали хляб месеци на ред. Вземайки си поука се извиних на Гочева и тя спокойно ме прие отново на работа с облекчено работно време и ме измъкна от селянията в божурище. Да ми дава хляб по дълго и да се уважаваме постоянно. Не е лошо и всяко от колежките да го проумее това и да се погоди с нея. работа има и салони ще се отворят за всички да има какво да ядем в тия трудни гладни времена. Не е лесно да ти трагат зъбите и да се чудиш как да си напазаруваш на децата и на родителите. Десислава съм уверена ще поразмисли пък и Гочева доста я уважаваше беше от приближените там.
Да не вЕрваме на Ононимните нушници.
Да си уважаваме Гочеви за хляба ни.
Да не душим в нужника и да го предаваме в нета като своя миризма върху другите си колжки и работодателя ни.
Следиме всичко внимателно и нито една не си е намериал работа камо ли да е взела пари като нас време има и хляб също докато си уважаваме работодателя оти че го търсиме ама нема да го има и тогава тракащите зъбки и стомахче как самочувствия да имаме. 
Успех на анонимките в нужника от Дресита и Евелина и Беряна и Балето за в спомен да не ухаят много за да привлечат мужко около тях. Чуваме че затова са без мъже. Лебо си пазете колежки да не сте изхвърлени и от други места поред на номерата си. 
Има още места в хотелите на гочеви обадете им се покорно помолете за работа да се уредите пак и може да успеете за новите салони поне да сте с некой лев и може и да се върне работното време за някои
 


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Не работете в тази фирма това тъЙ наречено семейство Гочеви са с шизофрения или психопатия или и двете, лоши, грозни, смърдящи хора, злобни, само от пръв поглед можете да прецените колко зла жена е Гочевица, на лицето и е изписана цялата и лошотия. Добрите мнения тук са написани от служителки кито все още работят при нея, но и тяхното време ще дойде, сега им плаща заплатката редовно защото няма кой да и работи като хората, всички сте некъдърни и клиентите се оплакват от вас, изгорени и претупани. Не лъжете девойки и вие много добре знаете за какво става на въпрос, не заблуждавайте хората, скоро и вашият ред ще дойде и ще изтриете тези платени коментарчета и ще потвърдите това което туко що написах. Бъдете здрави :)


кандидат за работа

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

да галюшо то си е доста добре да се работи за тия хора. Добре плащат и навреме. Търсехи си работа и разбрах от познати че имали нов хотел взели друг строят в гърция. Хубаво е да се работи за тях. Има конкурс кантората явиха се около 200девойки и младежи и само от северозападна българия приеха 5 човека по препоръка на госпожата. Тя е от там-бело слатинка е. Добре че тая бригадирка ббобослава се разкара и доста добре върви назначаването на нови кадри. Много добре се работи за тия хора толкова са добри и красиви. Предложиха ми да стана управителка в ходела на рецепцията в гърция да се измъкна от селото Божурище което не е кой знае какво. Галя твърдя че също е от село и може гордо да се нарече селянче по образование и гражданка по желание.
Не ни обиждаи а се извини та да не те мразим - честно да ти кажа никоя от нас не те познава. сигурно си църна и неугледна за да не те забележим и си ходила и ти като Росето по терлици в нужника и нета та те не знаем никъде. Ела да работиш с нас та да видиш каква добричка е гочева и гочев. Сигурно ти си Грагамелот и не се показваш на яве. Твърдя че нямаме колежка ГАЛЯ и тя ЛЪЖЕ тук.
Колежки да живееят Гчови и да ни държат на заплати иначе требва да тропаме тиганите по площадите и да викаме ОСТАВКА - ОСТАВКИ - Остави лебо на страни и глад ни настигни. Те това е песен за колежките с поука за празния стомах и тракащите зъби.
Скоро говорих и с Десислава и тя е в подобно положение - биляна също. Росето също обикаля плажовете и вика КОКУРИЗИ продавам да искара и тя неякой лев да сколаса месеца. Обикаляши покрай новия хотел на гочеви та я мернах ама заприличала на индияна джонс и храма на обречените моми. Те това си е бизнес - кокуруси-печен варен има кокуриси-топли кокуриси. ЕТа кой разбира при нея се спира Росе не в нужника. Поне я има на картата тая кокуруска.  


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Това е една кофти фирма Госпожата е пич но когато го няма Гаргамел (г-н Гочев) и ви съветвам да не работите никога за тях дали в кантората или в салоните им все същото тези Ивелина е описала много точно всичко а онези коитоостанаха селянчета  от селя дето ги няма и на картата да си траят 


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Да, това е самата истана. Биляна достойно е разкривила истинските собственицци на НО-ВЕЛОТО. Имаги навсякъде в Софията и печелят добре и може да се пита техните мениджъри. Едва ли са зле, тия дето пишат, че са зле лъжат и нарочно ви забруждават тука. доста са заможни.
Госпожата е доста свестна и доста добре и хубави заплати виждаме от тях- Работи се 15 дни и имаме доста отпуска и почивки ни се дават постояни- 
Невярвайте на неизвестни артисти, които незнаят каква благинка е да си служител на НОВЕЛОТО. Пари бол и клиенти как се роят, особено в ДАМОЛ, СЕРДИКА и ИСТОК, МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ и СТУДЕНСКИЯ ГРАД Наблюдаваме доста добре върви и там. 
Не вяравайте на измислените герой тука дето борислав и рускинята ги сътворяват от давист и мъка по нас.
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?