Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Петробул БГ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Петробул БГ ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


шубе го/я е и не казва!

16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
0
Местоположение
2
Колеги
0
Работна среда
4

Комуникация на офиса - близо до дома на шефката, но не и до останалите колеги, които са съдружници.
Офис обзавеждане - перфектно, но апартамента е усоен и е доста хладно дори и през лятото. Офис оборудване - можеха да купят и по-добър лаптоп, определено този, който ми дадоха непрекъснато дефектираше, нарочно ли беше или не, тук не мога да кажа.
Работна среда - относително спокойна, интриги - има ги в излишък, подиграват ти се, дори и да сбъркаш една цифра или словореда на английски в дадено изречение по е-мейл.
Кой може да работи там? Човек с пари, а не с връзки, бях с връзки, които изобщо не ми помогнаха. За предпочитане е да си мъж, а не жена.
Заплащане - малко под средната работна заплата за България. За такъв вид позиция трябваше да получавам 680, но взимах 650 лв. По отношение на осигуровки и трудов стаж всичко е прозрачно, но не и уволнението, където стана на "добра воля" без да ми се обяснят причините за моето напускане.
Ако имате един милион евро можете спокойно да станете съдружник, но не и да работите като офис сътрудник и после да ви иизритат от там, защото от такъв човек реално нямат нужда.
 
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?