Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Централен Кооперативен Съюз https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул Г.С. Раковски 99&markers=София,ул Г.С. Раковски 99

Централен Кооперативен Съюз

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 34 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-34 от общо 34


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

  Искам да споделя потреса си от 2 интервюта във връзка с горната позиция на ЦКС. На първо място от агенцията им за подбор на персонала - АНЕА АС ООД и на второ място - от срещата си с Председателя на ЦКС. Интервюто беше заменено от един вид тиха бумащина - двучасови тестове - за интелигентност, езикова култура, английски и общ психометричен, по метематика :)) за първи път ми се случва само да ме тестват :))) По принцип, психологията не е точна наука - тази тестове дават средно около 40-50% грешка, така че не знам точно как ме прениха... Не получих никакаква информация за естеството на работата, за обекта, абе за нищо, а имах доста въпроси, тъй като обявата беше доста нескопосана и имаше неточни формулировки като "работа с информационни ИТ продукти?!!" и т.н. Преди второто интервю, което беше в ЦКС, от агенцията ме предупредиха, че не ме интервюират за Продуктов мениджър, а не за обявената позиция! Не ми изпратиха длъжностна характеристика, не ми казаха дори за какъв продукт става въпрос. Всичко щяло да стане ясно на интервюто с човешки ресурси … Да, ама не!!! Защото най-големият шок беше самото интервю – което се оказа не с човешки ресурси, а с Председателя :). Наложи се са чакам около 40 мин., макар че дойдох 5 мин. преди уговорения час, защото някаква друга кандидатка, която била след мене в графика, ама дошла час и половина по-рано се беше намъкнала междувременно :) Председателят имаше вид на персонаж от 80-те години на миналия век…и напълно отговаряше на представата ми за соцдиректор на соцзавод. (не че си спомням това време, но нали съм гледала филми, а и родителите ми са ми разправяли анекдоти :))) Той също отказа да ме осветли по въпроса за какво точно ме интервюира, защото въпросите ги задавал само той :) Представяте ли си? Аз си мислех, че съм отишла на интервю, а то се оказа разпит. Най-забележителното изказване на Председателя беше, че сега е криза и че той мене не ме познава и няма как да ми гласува доверие или да ми предложи заплата, защото не знае какви ще ги свърша, а как да дадеш пари на някого, когото не познаваш?!!! Така че щял да си помисли и да ми звънне. Няма да ви преразказвам пряка реч, но общо взето от липсата на елементарна организация, информация за предлаганата позиция и подчертано враждебното отношение, останах с впечатление, че участвам като пионка в проформа конкурс и не му го спестих…


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
-3
Работна среда
2

Заплащане -550лв +храна 70лв .
Уважение - според мен няма.
Привилегии - осигуровки на пълна заплата, поемат се медицински разноски до някаква сума, имаш още 4-5 дни отпуска за годината.
Фирмена сигурност - няма.
Ангажираност - има някои хора, които не могат да си вдигнат главата от работа, но има и други които не знаят за какво идват (болшинство).По закона на Мърфи - тези които работят взимат най-ниски заплати ...
 
Потенциял за развитие - както навсякъде - връзкарите и натегачите се издигат.Ако седиш и си работиш но нямаш горните " качества " единственото предимство е , че те товарят с още работа , за която не получаваш пари.
Колеги - има доста свстни колеги.Поздрави на Боби,Маги,Рая,Тишо .
За останалите мога да кажа - не отива за хора на Вашата възраст да се държите по-този начин - усмихвате се на човек в очите, а говорите зад гърба му.
 А това да се пишат доноси за колеги, мислех че вече е отживелица , но явно въм се лъгал.Тук е практика.Просто нямам думи ...
 
Работна среда - добра.
В заключение мога да кажа.Ако имате връзки за да започнете работа, работи ви се за малко пари, има кой да ви издържа докато работите, искате да работите с колеги, които пишат доноси за вас - ЦКС е Вашето място.
 
За някои от ръководителите начело за Ваня Боклиева  важи в пълна сила поговорката -дай му на човека власт и му гледайте сеира.
В общи линии ЦКС е едно умалено копие на нашата държава :)


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

ПРИЯТНО Е ДА СЕ РАБОТИ В СИСТЕМАТА НА ЦКС.СЪЩЕСТВУВАТ СТАРИТЕ ТРАДИЦИИ НА КОЛЕГИАЛНИ ОТНОШЕНИЯ ВЪТРЕ В КОЛЕКТИВА.
НЕ ДОСТАТЪЧНО СЕ ПРОЯВЯВА ИНТЕРЕС КЪМ ПОТРЕБИТЕЛНИТЕ КООПЕРАЦИИ ,ТЕЗИ КОИТО НЕ РАЗВИВАТ НИКАКВА СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ ,ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ ОТДАВНА СА ЗАБРАВИЛИ ПОНЯТИЕТО РАБОТА И РАБОТНО ВРЕМЕ И МЯСТО ТЪЙ КАТО ЕДИНСТВЕНОТО ИМ ЗАДЪЛЖЕНИЕ  Е ДА СЪБИРАТ ПРИХОДИТЕ ОТ НАЕМИ НА МАТЕРИАЛНАТА БАЗА.НЕ Е ВЪЗМОЖНО И ДА НАСТЪПИ ПРОМЯНА В РЪКОВОДСТВОТО. ИЗБОРА НА ПРЕДСЕДАТЕЛ СЕ МАНИПУЛИРА И ТАКА ТОЙ СИ ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ СТОИ В КЪЩИ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ И ЩЕ БЪДЕ ТАКЪВ ДО КОГАТО Е ЖИВ.   


настоящ служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
0
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-4
Местоположение
4
Колеги
0
Работна среда
0

Смешни заплати от по 600 лв (след 2 години ти вдигат заплатата с около 80лв) , изнервяща обстановка,
Уволнения и наказания за дребни неща .
 
Не си губете времето.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?