Ваянда ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Ваянда ЕООД

представител на управлението

Господа, разбирам реакцията ви по отношение на обявата за "Техническо лице", но...идеята е била да се обхванат всички необходими дейности. В крайна сметка е ясно, че един служител не може да върши всичко това!
Но в процеса на интервюиране се изяснява капацитета на кандидата в коя облас е и той се наема за конкретната позиция по поддръжката на обектите ни.
ЯСНО Е, ЧЕ ВСЕСТРАННО РАЗВИТИ СПЕЦИАЛИСТИ НЯМА, НО ПРОФЕСИОНАЛИЗМА И ОТГОВОРНОСТТА СЕ ЦЕНЯТ ВИСОКО - ВСЕ ОЩЕ :)

Чудна работа,кой ли е писал и сътворил обявата?До колкото разбрах тука става въпрос за едно работно место,а не за няколко работни места!Ако тези изисквания са за длъжност,покриваща едно работно място и съвместяваща всичките тези работни характеристики,то това наистина трябва да е един кандидат с доста солиден опит и трудов стаж,който да е усвоил всички тези изисквания,да ги е усвоил и достатъчно практикувал,че да може да отговаря на изискванията!Защо не,живота понякога те масажира доста активо и те принуждава да опиташ доста неща от менюто в него!Е разбира се,ако успяваш да бъдеш този Супермен и да покриваш успешно и ефективно всичките тези изисквания,то тогава и претенциите ти за заплащане биха се различавали съществено от тези в предложението в стойностно отношение!Ами малко останахме Супермените,но МЕ ИМА МЕНЕ!!!

Г-н Управителю,
Видях Вашата обява с която търсите "Техническо лице за поддръжка", Вие в час ли сте? Как ще намерите човек, който да отговаря на всичките Ви изисквания......... Извинявайте ,но те са безумни.
Как се съчетава  техник ИТ , хардуер,ел. части, ВиК, шпакловки, боядисване,лично планиране на задачите в дългосрочен план, работа с компютър и добро ползване на софтуер, шофьорска книжка, английски език,
Анализиране и отстраняване на възникнали проблеми в ресторантската и офисната техника;
• Цялостен ремонт / превантивна техническа поддръжка на съоръжения и въвеждане в експлоатация на място;
• Модернизиране / оптимизация на съществуващи съоръжения;
• Отстраняване на повреди и ремонти на съществуващи съоръжения и техника; Ремонт и сервиз на PC-та;
 Задължително е ползването на собствен автомобил за придвижване между трите обекта на фирмата
Е ГОСПОДИНЕ  НА МЕН МИ СЕ СТРУВА ВСИЧКО ТОВА ЗА  БЕЗУМИЕ!
Ако намерите такъв човек / НО ЧЕСТНО ДА Е ОТ ВАША СТРАНА/  МОЛЯ  ИЗПРАТЕТЕ МИ  ОТГОВОР .