Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ГЛАВПРОЕКТ - 07 ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ГЛАВПРОЕКТ - 07 ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
-5

При постъпване във фирмата не ми дадоха да подпиша трудов договор.Отношението на Явор Бояджиев към работниците е отвратително и се отнася с тях кота че ли саму собственост.Още не съм получил парите при напускането не се спазват никакви закони цари пълна тъпня.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз прочетох единственото публикувано мнение и бих искала да помоля и някой друг, ако е имал евентуален досег с горепосочената фирма, да коментира.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах за позицията офис асистент /със счетоводни познания/през юли, но чак сега се реших да напиша мнението си тук. Лично се убедих от ползата на сайта, тъй като в момента си търся работа. Първото интервю беше с посредник - фирма Евробет, офиса им е един и същ с този на Еврошанс - някакви игри, но не обърнах много внимание /до завод Електроника в Гео Милев/. Естествено имаше тест - писане на писма и тест по рс грамотност /той беше на хартия, трябваше да се напише изображението на еди коя си иконка за какво служи!!!/. Минах успешно тези им тестове. Месец по-късно ми се обади г-жа Даниела Богданова, в качеството на Управител, за интервю в техния офис на бул. Александър Жендов 6. То мина доста бързо, на въпроса каква заплата искам, казах 800 лв. чисти. На следващата седмица ми се обади за започване на работа. Реших да започна. Отивам в 9.30. От цял етаж със стаи имаше само една девойка. Започнах да си вадя изводите, аз имам доста опит. По стаите имаше написани имена, но хората ги нямаше, а и не са били в отпуска. В офисът нямаше климатик и беше като в сауна за този период. Само на моето бюро имаше имената на 2 жени, които са идвали и са си тръгнали. Явно и не са стояли много. Момичето, което беше там, също беше до края на седмицата /караше стаж/. Разбрах, че отношението на другите 2-ма шефове било доста арогантно и те затова си тръгвали. Иначе г-жа Богданова била печена. Имаше стая за почивка, която не било желателно да ползваш. Обедната почивка - също, не било приятно на шефовете. А, заради тях ще гладувам - няма как, излязох си колкото ми се полага. След това направих някои дребни счетоводни неща. Попитах къде се използва английския, понеже аз имам голям опит и квалификации. Отговор - шефа има къща в Америка, ще му превеждаш сметките за къщата или други писма!!!!!!Е, лампичката светна вече. Освен това ставаше дума за счетоводни познания, а работата е за оперативен счетоводител и то на 20-тина техни фирми!!!! Водене на каса/и - също! изобщо не го бяхме обсъждали това положение на интервюто! Те си въртят парите и ти участваш. Не, мерси, със сигурност има нещо гнило. Главпроект е била държавна фирма, но те са я купили. Сега си обясних защо се съгласиха на тази заплата. Хубаво, ама за оперативен счетоводител на 20 фирми трябва да е доста повече!
Дойде другият шеф в 18.15, само 15 мин преди края на раб. време. Представи се на първо име, в отговор и аз по същия начин. След това иронично каза: "А, с нея ще сме на "ти"". С момичето говореха на "Вие". Подметна, се неговото раб. време сега почвало. Ама моето свършва, добавих аз. Аз се приготвях да си тръгна в 18.30, той пита дали пък не съм женен/омъжена, че някой да ме чака и бързам. Не съм, но имам личен живот. Много добро посрещане! Вече знаех, че там място за мен няма да има. Като за капак изпрати момичето в 18.30 да му купува нещо за ядене!!! Може и да съм пропуснал/а нещо, което ме е впечатлило, но е голяма подигравка. Пак имаха обява на 10.08, явно не е имало много желаещи. Но те имат достатъчно много фирми и могат да я пуснат от друга фирма. Аз съм написал/а адреса на седалището. Дано не си губите времето, няма смисъл! Извинете ме за анонимността, но тези хора не ми изглеждаха чисти......все пак оставям мейл.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?