Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Емборион М ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Младост, Квартал МЛАДОСТ 4, бл. 438, вх. А&markers=София,Район р-н Младост, Квартал МЛАДОСТ 4, бл. 438, вх. А

Емборион М ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте, пиша това с идеята да отворя очите на хора, който възнамеряват да започнат работа във въпросната фирма. Намерих работата съвсем случайно от група във фейсбук. Бях амбицирана да работя такъв тип работа, независимо от възнаграждението. Свързах се с момичето, пуснало поста (изключително любезна). Тя ми даде координата на управителката на фирмата, след телефонен разговор бях поканена на интервю. На интервюто разговарях с управителката и собственичката на фирмата (майка на управителката). Беше ми обяснено, че първоначално с обектите, които ми поверяват ще си докарвам 600 лв., не бях много наясно с естеството на работа, съгласих се тъй като имах огромно желание да се развивам в тази сфера. Какво се случи обаче, започнах обучение при момичето, което беше пуснало поста във фейсбук (обучението беше в рамките на 3 дни), още на интервюто ми направи лошо впечетление, как грозно говорят за момичето (тя напускаше) въпросните шефове, а от нея не чух една лоша дума, въпреки че очевидно не и беше приятно да им работи. Дадоха ми служебен автомобил, който буквално беше пред разпад, аз отговарях за него изцяло (не се караше в гараж). В процеса на обучение се запознах и с третия шеф, брат на управителката. В един момент се оказа,че имам трима шефа, които в 90% от създалите се ситуации в работния процес ,бяха на различно мнение и когато съм се обърнала към някой за насока, какво да правя в последствие съм получавала критика от другия, защо така е направено. Това се случваше постоянно в един момент излизаше, че аз съм малумна и не се справям с работата. Още след втората седмица, вече бях наясно, че не желая да работя за тези хора. Ситуацията беше буквално, много вождове-малко индианци. Изчаках да дойде средата на месеца, тъй като се оказа че не стига ,че ти обещават 600 лв.,ами и ги взимаш с месец назад. В деня за заплата със зор получих възнаграждение от 530 лв. и директно си пуснах молбата, въпреки неприятните ми преживявания с тези хора, обещах да си изкарам предизвестието и дори си намерих човек на същия принцип, като момичето преди мен. В последствие разбира се, разбрах как плюват и по мен. Тези хора за мениджмънт и стимулиране на персонала не са и чували, да не говорим, че са в сивата икономика от всякъде. Радвам се, че бързо се осъзнах и се махнах от това подтискащо място, ако прочетат това нещо, дано да се замислят, не може само да смучеш от хората. Пестелива съм в изказа си за тях, въпреки че определено не заслужават. Дано повече хора прочетат това, преди да се излъжат да работят за тях.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Работил съм в много фирми, но такова нещо не съм виждал.
То в по долните мнения се е описано всичко. Само, ще добавя, че температурата в склада е от 2-3 градуса, а по лошото е, че през 15 минутната почивка за обяд е при същата температура!


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
-5

Абсолютно съм съгласен с горното мнение , СТРИНА както казавахме на дъртата, се меша във всичко , все тя разбира от всичко , никой никога не може да греши , и докато шефа показва снимки на ОГРОМНАТА СКЛАДОВА БАЗА , ние се бутахме като идиоти в един апартамент!Излизаш на курс в 11:30 прибираш се в 16:30 и те искат да седиш до 18:30 за да правите заявки за утрешния ден ! Е Ние шофьори-пласьори ли бяхме или шофьор-пласьор-складажия! СЛАБА ФИРМА , СЛАБИ "УПРАВЛЕНЦИ" !!!


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
-5

Това е семейна фирма, в която дъртата шефка се меси във всичко без да разбира. Пример - ако се наложи тя да заведе стока в компютъра, задължително има грешка и после си плащате на ревизията заради това. Не може да изказваш мнение - веднага те сече "като си купиш фирма тогава ще разсъждаваш". Нямаш право на почивки. Измислят си глоби за какво ли не само и само да си спестят някой лев от заплатата, а не дай боже да напускаш - не ти изплащат нищо, включително и последната заплата която си си изработил.Вечер може да те накарат да останеш два часа след работа,но сутрин за десет минути ще те направят на гъз,че може и глоба да отнесеш.
т.е. НЯМАТ НИКАКВА ПРЕДСТАВА ОТ УПРАВЛЕНИЕ НА ФИРМА И НА СКЛАД.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?