Подробна оценка от сигурен източник
Работната среда е на средно ниво.
Проблемите на фирмата идват от определени хора, които са на ръководни постове и в същото време не са компетентни.
Заплащанета също е зле, а потенциал за развитие няма ако не си човек на някого.
Фирмата е ужасна като цяло.
Подробна оценка от Пенко
Какво мислите за управляващите фирмата?
Готини ли са?
Подробна оценка от -
GOLA VODA
Подробна оценка от Един
Подкрепям изказаните мнения. Крайно непрофесионално отношение. Гл. инженер - ..... ....... смятам че не е компетентна за заеманата позиция. Считам също и че от там идват и повечето проблеми във фирмата.
Подробна оценка от Разочарован
Възможност за развитие - никаква. Пълна окупация. Аз нямам против интимните контакти и не ми е работа но ми пречи тъй като всеки от собствениците си има по една любовница назначена на ръководен пост и
човек просто няма никакъв шанс за пробив. Жалко. Имам амбиции и затова Нафтекс инженеринг не е моята фирма.
Подробна оценка от АЗ
Фирмата е определено е успешна! Отношението на шефовете към персонала е добро, но има други хора които не си знаят мястото и се отнасят с колегите си по доста неподобаващ начин! Заплащането е смешно, но с желание можеш да се научиш на много неща!
Подробна оценка от ......
Оценките ми са достатучно показателни. Нямам какво повече да кажа.
Подробна оценка от чаровник
фирмата е ужасна, колективът е ужасен, ако не си любовница на някой от баровците си загубен.предимство - провинциялистка. израстване в ейрарархията - шанс нулев.манипулазията е на пиедестал.
Подробна оценка от :(
всички проблеми в нафтекс идват от шефовете и най вече Н..... П...... който е невероятен маниполатор и използвач
Подробна оценка от Ne na prostashkia mantalitet
Hmm, Naftex - prekrasno zamislena firma s bezumno losho upravlenie....
Zaplashtaneto e smeshno - hora, koito sa specialisti,bivat machkani i manipulirani ot HR Nedelcho Petrov. Redoven brain washing, kak tova bila Companiata, za koiato vasichki mechtaiat, i che e nai dobria rabotodatel. Zaplatite sa betonirani. Izkliuchenieto e za provincialni sashtestva ot jenski pol, koito puskat konkretno na 2 ot sobstvenicite i na HR direktora. Smiaaah. Provincialnia mantalitet e uvajavan.
Uvajenie - v sluchaia e licemerie.
Privilegii - samo za provinciata. Pozicia s kraina neobhodimost na mobilen telefon ne predpolaga da polzvash takuv. Obiasnenieto - Venzi - CEO na Naftex, ako iska da te chue, shte ti zvanne sam????
Firmena Sigurnost - da, tuk sa perfectni. ZAplatite sa v kartata nezavisimo ot polojenieto, osiguriavane na cialata zaplata, niama griji
Rabota i svobodno vreme v Naftex??? Niama takova. TAka te poglashtat, che si 24 chasa online
Potencial - nulev, osven ako ne si ot Pazardjik, ne se kazvash Gergana Tabakova - uj Gl.. injener v kompaniata, koiato e lubovnica na Dragomir Penev, Director Marketing. Jalka manipulacia. Tia ne moje da pishe na bulgarski, pravi sex po kabinetite, ne e rabotial na obekt, ama poneje pravi s**, se izdigna. Provalut na Naftex
Mestopolojenie - zle, KAT
Kolegi - predi strahotni. No poradi mantaliteta da se tolerirat selianki, koito sa gotovi na vsichko da sa v Sf, izmestiha svestnite.
Rabotna sreda - normalna. Tu veselo, tu napregnato
Vnimavaite ako hodite tam. Nedelcho Petrov - Administrativen Director, shte vi oblachi. Parvo shte vi napravi bezumno smeshen test, posle shte vi analizira. Shte zapochne da se pazari s vas zapari adski grozno, a samia toi krade niama da kazvam kak - provereno e. Shte se opita da vi vkara v guzolia igra. Inache zaradi 3mata shefove si zaslujava - opredeleno ima kakvo da se nauchi ot tiah