Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Партньорите ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Партньорите ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


настоящ служител

15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
2
Потенциал
2
Местоположение
-2
Колеги
3
Работна среда
2

Ха, ха ... добре се посмях от оплювките, които е благоволил да напише бившия ни колега на 03.09.2018!
Наглостта и нахалството му са очевидни, но явно е много объркан, щом така описва оперативките на ръководството на фирмата: "Господин Иванов има меко казано неприятният навик да ти говори сладки приказки в очите и като напуснеш стаята да започне да плюе по твой адрес. Няма човек за който да не зослови зад гърба му! "
Колега, това са работни съвещания и оперативки. След поредния ти провал, след като си омазал всичко, до което си се докоснал, културно те викат за човешки разговор и обяснение, а след това обсъждат без теб, какво да те правят. Толкова ли не можеш да разбереш поне това? Може би считаш, че шефовете на отдели и управителя, нямат право да обсъждат кой какво прави и как се представя в работата си??? Или претендираш винаги, специално теб да те викат за свидетел??? Много нахална претенция и силен нарцисизъм лъха от подобно очакване. Това е абсурдно. Да не би да са те поканили на гости в къщи и да се сърдиш, че те одумват?! Във всяка фирма редовно се обсъжда работата на колектива и е съвсем нормално това да се прави без присъствието на всеки от този колектив. Това са стандартите при нормалния мениджмънт - факт.
"в офиса няма дори диспенсър" - голяма, нахална, дебела, нагла лъжа!!! (на третия етаж, в стаята за хранене има диспенсър) Но от друга страна, защо трябва да има диспенсър, това ли е единственото важно нещо в офисите?
"Работата е тотален хаос... тръгваш за едно място след което ти звъни телефона и потегляш в друга посока ... после пак същото. Това е ежедневие." Тоя човек стоя почти година, назначен в сервиза и така и не разбра, че това е сервиз. Заявките за визити на място идват според поръчките на клиенти и ако някоя заявка е спешна, изтегля се за изпълнение по-напред. Така е винаги, когато се правят посещения на място и това е естествено. Какво толкова чудно има в този процес?
Само глупав човек, с прекалено самомнение, който никога не е работил подобна работа, може да пише тези глупости, защото въпреки усилените обучения, така и нищо не научи, докато работи при нас.
Така си обяснявам този текст, който е оставил, за да си спомняме за него. В текста се представя за някакъв важен фактор и разбирач, а на практика, докато работи тук беше просто една сива мишка, негодна за нищо полезно в работата си.
настоящ служител

9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
1
Потенциал
2
Местоположение
-3
Колеги
3
Работна среда
2

Анонимният наш колега, много добре го знам кой е (Т), пише:
"Работиш на земята клекнал или приведен омазан в тонер и девелопер до уши." и "Самата работа е 99% свързана с копирни машини (ремонт и поддръжка)"... Много ми е интересно защо след като тука се оплаква от тази работа, напусна и отиде в Коника-Минолта, където единствено и само точно с това се занимава - с тонер и копирни машини? Ние продавме също компютри, мрежи, сървъри, софтуер а той е възмутен, че се занимавал само с копирни машини. Ами нормално, след като нищо не разбира от IT. После пише: „начина за стимулиране на работниците там е глоба). Изразяваш мнение ... ГЛОБА! Не си спомням да е изразил каквото и да е мнение когато и да е. Само мълчеше през цялото време. Но след като е нанесъл щети на фирмата за хиляди левове и накрая един единствен път е глобен 20 лв. намерил време да пише по темата.
После продължава: "За хора с опит не става." А опитът му се оказа нулев, негоден за нищо в областта на IT беше колегата, не знам за какъв опит говори изобщо?!?
"няма вода от къде да си купиш (в офиса няма дори диспенсър)." Ако търсите работа и дойдете на интервю, разходете се на 3-тия етаж в офиса. Няма как да не видите трите големи хладилни автомата, за продажба на вода, закуски и кафе.
Всяка работа си има лошите и добрите страни. Колегата дойде, постоя и замина, други работим тука от повече от 10 години. В крайна сметка като си се писал анонимен, това не е основание да пишеш измислици, защото не е честно просто. Все пак не е трудно човек да се сети кой пише.

За напускащите пишете каквото мислите, но все пак, слезте на земята и нека писаното поне да е истина, за да не ви е срам да гледате бившите си колеги в очите някой ден.

Поздрави на колегите във фирмата!


шубе го/я е и не казва!

5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-1
Потенциал
1
Местоположение
-3
Колеги
2
Работна среда
-1

Последното мнение е мнение от озлобен човек, когото познавам лично.
Много добре е оплюл фирмата и управителя, но е пропуснал да пише две думи за себе си, защото за времето на пребиваването си във фирмата, остави спомен за човек, който нищо не знае, нищо не може, но постоянно само раздава оценки на другите и има претенции на примадона. Каквото и да му се възложи, завършваше с провал, а той казва - абе, тука се провалих, ама дай ми друго нещо, да видиш колко съм силен там. Претендира за компютърен специалист, а едва може да се справи с Windows XP, колкото обикновен потребител. Неспазване на работно време, неспазване на ангажименти към клиенти, негодност за никаква качествена работа това показа при нас. След като е негоден да работи с компютри, мрежи, сървъри и софтуер, естествено, че ще слага стойки за проектори, все пак, трябва да си изкара заплатата някак. Не виждам как би работил по проекти такъв човек.
Забравил е да спомене, как 6 месеца му се плащаше заплата, за да може само да учи и да се развива, но на изпитите след всяко обучение показваше слаб резултат. После ние колегите трябваше да му "местим ръцете" дистанционно, с каквото и да се захване.
Забравил е да спомене и как инсталира компютърни активни компоненти при клиенти, след което не записва пароли и каквото е нужно, след това ги забравя и после не може да се управлява изградената мрежа? Забравил е как поради непопълнени от него задължителни документи, фирмата не може да получи дължими плащания от клиентите, също и как заради неиздадени от него "комунистически" документи, клиенти се отказаха да работят с нашия сервиз.
Забравил е да спомене също, как след почти всяка негова визита при клиенти, която завършва с провал, друг колега трябва да ходи и да ремонтира повредите, които е нанесъл. Чудно как го търпяха почти година във фирмата, да му изкарваме заплатата останалите колеги. Добре че се махна, защото от търтеи като него остава само бръмченето (виж писаното по-долу). Не виждам защо колегите трябва да го носим на гърба си, а той само има претенции.
Да заплащането не е най-високото, каквото може да се намери, но не знам фирма, в която те назначават и те обучават 6 месеца, като ти плащат най-високата заплата, нищо че нищо не знаеш и не можеш. После те пращат на IT обучения в NewHorizons за сметка на фирмата (MS Server, активна директория, бази данни и какво ли не още) - вижте им цените и преценете сами.
Да, сервизната работилница не е привлекателна, но това е работилница, сервизните специалисти трябва да пребивават в офиса, на светло и топло, а не в работилницата. Проблем са и многото адреси аз посещение и командировките, които се налага да се правят понякога. Работата изисква човек да овладее огромно количество информация за различни технологии, което не е лесно, особено ако човек не знае добре Английски език. Няма и добра софтуерна система за управление работата на сервиза, поради което се налага да се водят много хартиени документи. Главната причина да напусна е повече пари, които намерих на друго място. Не съм имал конфликти нито с началници, нито с колеги, доволен съм от колата, която ми дадоха. Ако си годен да си вършиш работата, сутрин тръгваш по адреси или работиш в работилницата толкова. Зачисляват ни нови коли, компютри и всичко необходимо за работата.

Познавам добре автора на последното писание и понеже ме дразни как точно е описал нещата, реших да напиша и аз - нека има и един нормален коментар от мен.


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
3
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-4

Здравейте!
Започвам от интервиюто... Въпросният господин Иванов (управител на фирмата) прави много добро първо впечатление. Обещава доста неща (курсове, проекти, проценти и т.н.) които след няколко месеца работа разбираш, че няма как да се случат ( прекарах 1г.). Даде ми обещание за една заплата след което не се случиха нещата както бяхме говорили (не сме имали такава уговорка). Има бонусна система която не е ясно как работи и никога незнаеш колко пари ще/или трябва да вземеш. Работата е тотален хаос... тръгваш за едно място след което ти звъни телефона и потегляш в друга посока ... после пак същото. Това е ежедневие. Работиш на земята клекнал или приведен омазан в тонер и девелопер до уши.
Господин Иванов има меко казано неприятният навик да ти говори сладки приказки в очите и като напуснеш стаята да започне да плюе по твой адрес. Няма човек за който да не зослови зад гърба му! Незнам колегата преди мен как така го е видял като стабилен човек, но сега положението е страшно. Нито той уважава хората които работят за него нито хората него.
Самата работа е 99% свързана с копирни машини (ремонт и поддръжка). Забравих... опъване на кабели и монтиране на стойки за проектори.
На мен ми се видя доста комунистическа обстановката. Попълваш документи рапорти и какви ли не щуротии на ръка които отнемат доста време после ги сканираш и преписваш пак след което преименуваш като луд сканираните документи и често пъти отнасяш глоба защото не си го написал като хората уж... (забравих да кажа че начина за стимулиране на работниците там е глоба). Изразяваш мнение ... ГЛОБА! Май се отнесох много...
С две думи ще кажа следните неща :
За хора с опит не става. Става за хора току що завършили и нямат стаж. Като цяло фирмата върви надолу и към фалит. (това си е мое мнение). Не очаквайте никакво развитие там. Един съвет пойскаите да видите сервиза преди да започнете работа. Все пак фирмата е българска и пари за осигуровки няма. Не разчитайте на устни договорки... там не важът! За местоположението нямам думи... няма вода от къде да си купиш (в офиса няма дори диспенсър). Ако си без кола си загубен.

Поздрави: бивш служител


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Явно аз ще имам честта да напиша първото мнение. Скромна фирма, част от холдинг, която съществува благодарение на вещото управление на г-н Красимир Иванов. За моето кратко пребиваване във фирмата разбрах, че това не е шеф, а желязо. Нито един път не чух да каже лоша дума за неговите служители. Когато имаше недоволни клиенти, г-н Иванов никога не се криеше зад компютъра. Излизаше смело пред тях и поемаше цялата отговорност върху себе си. Това е един титан в копирната техника. Ако някой колега от сервиза не можеше да се справи с даден проблем, г-н Иванов винаги му е помагал с вещите си съвети(той разбира от всичко)!!! Момчетата от сервиза му бяха любимци, като станеше дума за тях, мед му капеше от сърцето(и аз не разбрах защо). Още си спомням как г-н Иванов чакаше с нетърпение да дойдат месечните отчети пред шефа на холдинга. Предполагам, че се е изправял като скала пред г-н Николов(шефа на холдинга) и му е редял отчети след отчети без да му мигне окото, а г-н Николов само е примигвал на парцали и е попивал акъл. Дори когато реши да ме уволни му беше толкова неудобно, че ми предложи сам да си подам молбата за напускане. Аз естествно му отказах. Не можех да приема такава чест. Въпреки неудобството ме уволни и изписа само три листа с неща, които не са ми влизали в задълженията и не съм ги правил, а аз можех да не правя много повече неща от тези, които беше изписал(явно ме е подценил). Някои от нещата ги беше повторил само 2-3 пъти(на всеки лист по един път), а можеше да ги повтори поне по 6 пъти, така заповедта за уволнение щеше да е по обемиста, но мисля, че се е смилил над мен. Никой не смееше да се подиграва с г-н Иванов защото всеки ден споменаваше, че е тренирал джудо или самбо май беше, абе не помня вече, просто е много як и изглежда, като статуята на Аполон. Не ми се мисли какво ще стане със фирмата, ако някой ден г-н Иванов реши да напусне, не само фирмата ще фалира, ами ще отиде и холдинга.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?