Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Марица-М-Борис Михалков ЕТ https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Триадица, Витоша, 168, вх. 1, ет. 8, ап. 19&markers=София,Район р-н Триадица, Витоша, 168, вх. 1, ет. 8, ап. 19

Марица-М-Борис Михалков ЕТ

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Блокът, в който живея използва услугите на въпросната фирма. Да, когато ги извикаме за авария идват веднага, до тук всичко е добре. Друг е въпросът, обаче, че асансьорът ни се поврежда прекалено често, не знам дали не е направен, както трябва или какво, но това не е нормално. Днес служител на фирмата е дошъл, имаме видео запис и го спира, за да може служителка на фирмата да потърси домоуправителя няколко часа по-късно и да заяви, че трябва да се платят 400лв за ремонт. Мисля, че е малко некоректно от страна на фирмата... Ако трябва да се прави ремонт или да се подменят части можеха културно да го заявят и болкът ни да прецени кога има възможност за този ремонт, а не да идват и да ни спират асансьора БЕЗ ДА СА НИ УВЕДОМИЛИ!


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Некоректен работодател и търговец

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?