Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Застрахователно Еднолично Акционерно Дружество Цкб Живот ЕАД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Средец, ул. СТЕФАН КАРАДЖА, 2&markers=София,Район р-н Средец, ул. СТЕФАН КАРАДЖА, 2

Застрахователно Еднолично Акционерно Дружество Цкб Живот ЕАД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте! Малко е излишно да пиша мнение за фирма, в която всички са братовчеди... Искам да кажа, че ако ми четете коментара най-вероятно е да сте попаднали на обява за човек, който да набира хора, които да си сключат застраховка живот.. Имайте в предвид тази длъжност може да се нарече дори финансов кореспондент и офис сътрудник и т.н и т.н. Та за фирмата - това си е фирмичка, състояща се от 15-ина души. Никой ама никой по никакъв начин не се стреми да се върши работа. Супер видно личи, че се перат "чистите" пари на ХИМИМПОРТ. За тези, които не знаят това е организация на комунистите. Така нареченият "изпълнителен директор" - г-жа Кръстева е жена около 100кг., която дори фактурите си за лични покупки от МЕТРО носи за осчетоводяване. Има дори шофьор (само за неговата заплата фирмата не изкарва пари). Шофьора е и бакшиш и докато е на заплата си кара таксито. Финансовият директор (сякаш има финанси) е около 140кг. само пръхти и консумира банички. Не съм сигурна и той какъв е и какво му е директорското. Жена на 65години е главен счетоводител. Нерядко всички се струпват да й веят с ветрила, защото всички са уплашени от поредния й пристъп (все пак жена на години...) Не съм злобарка за това спирам. Вие си помислете искате ли да се върнете по "бай тошово" време.. А от ХИМИМПОРТ да се замислят кой къде слагат да ръководи, защото това е пародия. Наистина ако намерите снимка някъде на госпожа Ярослава Кръстева ще ме разберете. Аз лично съм работила там няма година и за това време не я видях тази жена веднъж да свърши нещо... но пък много пъти забелязах как демонстративно харчи чужди пари и парадира с това.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?