Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БС Адвартайзинг Груп ЕООД /img/frontend/nomap.png"

БС Адвартайзинг Груп ЕООД

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Измамникът Стефан Ламбев продължава да осъществява дейност през нова фирма със сходно име - Бул Адвъртайзинг ЕООД с домейн buladv.com
След многобройните измами, лъжи, неизплащане на пари, неизпълнение на проекти и срокове, Стефан Ламбев е решил да създаде нова фирма с управител неговата съпруга - Христина Хлебарска.
Стефан Ламбев не споменава цялото си име пред изпълнители и клиенти, а в документите фигурира само името на Христина Хлебарска. Той продължава системно да не изплаща пари на изпълнители и служители и да ги наема единствено за свършване на работа.
 
Използваната от него схема е предлагането на много по-ниски от пазарните цени за изработване на сайтове, рекламни брошури и други услуги, след което чрез лъжи и манипулации не изплаща пари на изпълнителите на работата, отново без името му да фигурира в договорите и разговорите.
 
В офиса на Стефан Ламбев, съпругата му Христина Хлебарска е единствено подставено лице, което само разписва хвърчащи договори след негово нареждане.
 
След многобройните оплаквания и случаи описани в Интернет, Стефан Ламбев е закрил фирмата си БС Адвъртайзинг Груп ЕООД и фирмения домейн bsdesign-bg.com. Силно препоръчваме на клиенти, бъдещи служители и изпълнители да не работите със Стефан Ламбев, съпругата му Христина Хлебарска и фирмата им Бул Адвъртайзинг ЕООД.


бивш служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
0
Работна среда
-4

Не плаща на време. Когато дойде време за заплати изчезва без да обясни кога можем да разчитаме на накое подаяние. Не плаща осигуровки. Няма никаква мотивираща работна среда. Непрекъснато назначава хора и се оказва, че няма работа за всички.  По-умните изчезват на време, г-н ламбев търси нови хора на тяхно място и цикъла започва отново.Юрка те да работиш в извънработно време и не плаща обещаното - ти си си виновен че не ти стига работния ден. Всички задачи поставя със срок "за вчера". Техниката е морално остаряла.


бивш служител

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
-1
Работна среда
-4

Некоректен работодател, не ти плаща здравните осигуровки мотаете със заплатата, на мен не ми е платил 2 месеца  по договор пише едно а в действителност е съвсем друго. Офиса се намира  в някаква жилищна сграда, машините са от поне 6 годиншни монитори, пц-та всичко е много старо. Няма никакви бонуси който разбирасе се споменават  в самото начало :) Който започне да работи за тази фирма  ще и работи за без пари ще се изиква от него даже и невъзможното и няма да му се плаща. Постоянно ще му се виси на главата и ще му се говори колко нищо не е наяравил... Не се съгласяайте на договорите им за 4-тири 4асов работен ден с някакава проформа заплата НЕ ПЛАЩАТ И СЕ ДЪРЖАТ С ТЕБ КАТО ОБЩТ РАБОТНИК !!!! ГЛЕДАТ  ЗА ТЕЗИ 2 МЕСЕЦА ДА ТЕ ИЗМУЧАТ МАКСИМАЛНО И ПОСЛЕ КОЙ ОТ КУДЕ Е ЗА 200 л. на месец ...  ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ДАЛИ ИСКАТЕ ДА РАБОТИТЕ ТАМ!!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?