БС Адвартайзинг Груп ЕООД /img/frontend/nomap.png"

БС Адвартайзинг Груп ЕООД

Измамникът Стефан Ламбев продължава да осъществява дейност през нова фирма със сходно име - Бул Адвъртайзинг ЕООД с домейн buladv.com
След многобройните измами, лъжи, неизплащане на пари, неизпълнение на проекти и срокове, Стефан Ламбев е решил да създаде нова фирма с управител неговата съпруга - Христина Хлебарска.
Стефан Ламбев не споменава цялото си име пред изпълнители и клиенти, а в документите фигурира само името на Христина Хлебарска. Той продължава системно да не изплаща пари на изпълнители и служители и да ги наема единствено за свършване на работа.

Използваната от него схема е предлагането на много по-ниски от пазарните цени за изработване на сайтове, рекламни брошури и други услуги, след което чрез лъжи и манипулации не изплаща пари на изпълнителите на работата, отново без името му да фигурира в договорите и разговорите.

В офиса на Стефан Ламбев, съпругата му Христина Хлебарска е единствено подставено лице, което само разписва хвърчащи договори след негово нареждане.

След многобройните оплаквания и случаи описани в Интернет, Стефан Ламбев е закрил фирмата си БС Адвъртайзинг Груп ЕООД и фирмения домейн bsdesign-bg.com. Силно препоръчваме на клиенти, бъдещи служители и изпълнители да не работите със Стефан Ламбев, съпругата му Христина Хлебарска и фирмата им Бул Адвъртайзинг ЕООД.

Не плаща на време. Когато дойде време за заплати изчезва без да обясни кога можем да разчитаме на накое подаяние. Не плаща осигуровки. Няма никаква мотивираща работна среда. Непрекъснато назначава хора и се оказва, че няма работа за всички.  По-умните изчезват на време, г-н ламбев търси нови хора на тяхно място и цикъла започва отново.Юрка те да работиш в извънработно време и не плаща обещаното - ти си си виновен че не ти стига работния ден. Всички задачи поставя със срок "за вчера". Техниката е морално остаряла.

Некоректен работодател, не ти плаща здравните осигуровки мотаете със заплатата, на мен не ми е платил 2 месеца  по договор пише едно а в действителност е съвсем друго. Офиса се намира  в някаква жилищна сграда, машините са от поне 6 годиншни монитори, пц-та всичко е много старо. Няма никакви бонуси който разбирасе се споменават  в самото начало :) Който започне да работи за тази фирма  ще и работи за без пари ще се изиква от него даже и невъзможното и няма да му се плаща. Постоянно ще му се виси на главата и ще му се говори колко нищо не е наяравил... Не се съгласяайте на договорите им за 4-тири 4асов работен ден с някакава проформа заплата НЕ ПЛАЩАТ И СЕ ДЪРЖАТ С ТЕБ КАТО ОБЩТ РАБОТНИК !!!! ГЛЕДАТ  ЗА ТЕЗИ 2 МЕСЕЦА ДА ТЕ ИЗМУЧАТ МАКСИМАЛНО И ПОСЛЕ КОЙ ОТ КУДЕ Е ЗА 200 л. на месец ...  ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ДАЛИ ИСКАТЕ ДА РАБОТИТЕ ТАМ!!!!