Подробна оценка от Петъров
Моля, споделете мнение за фирмената политика на "Бибов И ко" като цяло, както и в направление на дограмаджийжките работи.
Предварително благодаря.
Подробна оценка от Николай
Какво очаквате от тия бибов и ко. Това е гербаджийска фирма специализирала се е точене на европари. Тия на плащат тия само взимат крадат. Е гласувайте пак за тиквата и фирмите им около тях фирми еднодневки
Подробна оценка от Николай
Подробна оценка от Божидар
Имах честа да работя за един ден във тази фирма.Преди това погледна за мнения и затова пиша моето поне следващия човек да си има едно на ум.
Поканихаме на интервю и всичко което ми казаха нямаше капка истина.Казаха от понд.-петък по 2ма човека в стая става дума за обекта в с.Мъдрец.Всяка събота се работи ама от офиса от мен научили като се обадих :))) а в стаята колкото може хора да се поберат за които отговор беше да несъм в Шератон.За заплата незнам неможах дая дочакам.Моя съвет е преди да почнете питаите някои от рабитниците това което ви интересува.От офиса си приказват празни приказки изобщо неим вярваите.
Подробна оценка от Георги
Изключително не коректени Внимаваите с тях
Подробна оценка от Конструктор
Споделете нещо за фирмата, по-точно за относно птоизводството на дограма и окачени фасади.