Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ИНТЕЛЕКТ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ИНТЕЛЕКТ ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
1
Привилегии
0
Фирмена сигурност
1
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
0

  Ако искаш да отговориш на изскванията на шефката,трябва да си поне Айнщайн,за да си близко до нейното ниво на всеобхватно познание.
Никой не може да има по-фундаментални познания от нейните,независимо в коя област мериш сили като специалист!
При търсенето на специалисти е написано какви са задълженията им.
Та започваме с неистината!
"Участие в изработване на оценка на работното място" - то  НЕ е участие,а ОСНОВНО! /разбирай машинопис,но с компютър 8 ч. дневно/
 ИСТИНАТА - извършване на ел.измервания,физични,химични фактори и всички други са УЧАСТИЕ в инженерната дейност!/разбирай 3 пъти о 2 часа седмично/ и обикновено се извършват за минимално време,независимо от сложноста и необходимоста от друго технологично време.
Ако си в състояние да изработваш по три оценки на риска за ден,може и да имаш шанса да се задържиш на позиция инж.химик,ел.инженер,маш.инженер.или какъвто си по диплома.
Бъдете готови да сте плътно 8 часа пред монитор,да познавате всички възможни и невъзможни нормативни документи.Бъдете търпеливи пет-десет дни да очаквате одобрение за график за пътуване,за да си направите необходимите измервания,които ще отразите в последващите оценки на риска,необходими за вчера.
Командировъчни не очаквайте - те са включени в заплатат Ви..
Опасно за кариерата Ви е да изразявате несъгласие относно технически методи ,ползвани в средата на миналия век.По тази причина са сменени,уволнени,обявени  в неспрявяне със задълженията петима инженери за пет години, изразили мнението си като такива.Впоследствие всички са си намерили работа на места,където са доказали кадърност и професионализъм пак като такива ,без да имат атестат от д-р по хигиена на труда който да удостоверява инженерните им способности.
Между колегите от инженерната дейност като цяло,винаги е имало разбиране и единидушие!
В малкият,но сплотен 5 членен колектив цари остановка на слухтене,следене и ежедневен рапорт пред шефското тяло за настроения,мнения,несъгласия които са коментирани,
Тази дейност се изпълнява на завидно професионално ниво,включително он-лайн чат скайп от смирено боже чедо наречено технически сътрудник/разбирай несменяема/
Заплащането е навременно,макар и недостатъчно за универсалността и натоварването на служителите.
Като цяло опита  придобит във "ИНТЕЛЕКТ' ЕООД е безценен.Научаваш много пропуснати уроци- в какво и на кого да вярваш,как нечие шикалкавене се преписва на теб.Колко лесно днес ти казват -бяло е,а утре - черно беше, и разбира се вината е твоя щото имаш своя съвест и морал и не искаш да си моделиран по нечий калъп!
 Уважавам д-р Парушева като специалист в областа на трудовата медицина,но ...  ,като ръководител и човек си направих  ревизия!
Другото е ваш избор.
Ваш Ял Попаров 6 год.
а да отговориш на изискванията на шефката,трябва да си поне Айнщайн

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?