Ходих на интервю във въпросната фирма . Бях интервюиран от трима от служителите на фирмата . Направиха ми много неприятно впечатление лично на мен някой от тях . Нито ми се представиха нито ме поздравиха , аз не търся специално отношение а нормално човешко държание . Не знам как се казваха въпросните служители тъй като не ми се представиха нито ми казаха какви длъжности заемат . Направи ми лошо впечатление държанието на единият от въпросните господа , имаше и една дама . Въпросният господин се държеше за моите разбирания арогантно и надуто . Не се чувствах като на нормално интервю за работа а все едно бях на разпит . Каза ми че щял да ме осигурява на минималните осигуровки за длъжността продавач-консултант . Но каква е стойността на тези осигуровки така и не ми беше казано . Каза ми че нетното възнаграждение е 400 лева , от което бях шокиран аз не търся високо възнаграждение но сега сме 2018 година и минималната работна заплата е 520 лева . Каза ми че със бонусите ще вземам до 700 лева нетно възнаграждение . И ако съм искал да започна пробно за някой друг ден да видели дали съм ставал за тази работа , като не ми беше казано дали ще ми се заплати за трудът през пробният ден . Но просто не ми беше приятно повече да продължава това интервю и им благодарих за информацията и побързах да изляза .Беше ми казано че ако не продавам добре колективът щял да ме изхвърлил . На следващият ден им се обадих и им казах че се отказвам от предложението им за работа . Това мое мнение е за магазините им във Варна за София не знам дали е по добре . Аз не съм с добри впечатления ако някой е с по - добри впечатления от въпросната фирма бих се радвал да си сподели мнението , желая ви лек ден и успех в търсенето на подходяща работа .
Подробна оценка от радослав
Тихомире, хубаво си решил мой човек да се похвалиш с чужбинската си работа...
Искаш ли да се уговорим някой ден и да те заведа в порутеното училище в село Изгрев, което Светльо Дончев ползва за сервизна база , и да видиш докато ти се оплакваш от "многото работа" в магазина, техниците в какви условия на влага, мухъл, и течение поправят електроуредите, за да можете да ги продавате като "нови, с транспортни дефекти"?
Да ти пратя ли снимки как ги разтоварват момчетата от камионите, когато дойдат за ремонт??? Нали са нови, защо имат нужда от ремонт?
Подробна оценка от Тихомир Николов
Работих за тази фирма и не мисля че изказаните мнения да достоверни. Все пак става въпрос за мнение и гледна точка. Не е нужно според мен ако някой е ядосан по някаква причина да си излива яда като плюе другите. Верно е че не всичко беше наред но заплатата си получавах редовно и не мога да се оплача. Както обаче видях и други работници които май бяха дошли да земат само заплата не да работят. Повечето българи - работници май са свикнали така да са правят че работят а парите им са все малко и недостатъчно. Ако на някои не му харесват условия или заплата нека да си намери друга работа. На мен не ми стигаха парите и излязох в чужбина. Сега имам добра заплата ама и много повече работа.
Подробна оценка от Ачката
Бях ходил на интервю в тази фирма, точно в офиса им зад спортана зала във Варна. Първо по телефона служителката която се обади не се представи, но беше крайно нелюбезна.
Второ - докато влизах и чаках да ми отворят входната врата за въпросното интервю се видях с човек, който е бил там на изпитателен срок, и на който не са му платили. Всеки сам да си прецени за какво става дума.
Подробна оценка от кирчо
Офисът на тази фирма се намира зад спортна зала във Варна. Имат няколко магазина, но все повече се разочаровам. Купих си преди време микровълнова фурна, която вътре миришеше на нещо отвариттелно, иначе ти я дават запечатана в кашон... Моя позната си купи хладилник, който за една година й се повреди 3 пъти.КОлко храна изхвърлиха от фризера не ми се мисли. Наистина след като повикаха друг техник извън фирмата, се оказа, че хладилника е преправян няколко пъти, преди да го купят. Компресорът е сменян, а го дават че е с транспортни дефекти. Служителката която работи в офиса е изключително нагла и надменна, държи се страшно непрофесионално, явно си мисли че е дръпнала много напред, след като може да вдига телефона и да работи с копирна машина.
Подробна оценка от радослав
Така, видях този сайт , и ще си напиша моето мнение. Прав е колегата, сервиза им се намира в село Изгрев, на около 25 км. извън Варна. Сградата им е едно старо училище, част от работните помещения, които са под земята ( къде е инспекцията по труда!?).
Имат няколко магазина НО : НЕ Е е вярно, че това са стоки с транспортни дефекти - стоките идват от Англия ползвани са и са повредени, тук се ремонтират, и се почистват най - обстойно. Шефът на сервиза се казва Светльо Дончев, и още дължи пари на мой познат, който се е хванал при него да работи на изпитателен срок. Всеки който мисли да започва при тях да им едно наум, или дори да реши да си купува тяхна стока... Гаранцията им е няколко месеца, защо??? Нали са нови, и уж са само с транспортни дефекти?
Подробна оценка от сервизен техник
Работих в тази фирма няколко месеца, сервиза се намира в с. Изгрев, крайно неуодбно място, на което мобилните телефони нямат обхват. Все пак сервиз е силно казано, защото ползват сграда в която мирише влага... Лично аз смятам, че си загубих времето в тази фирма.
Подробна оценка от техник
Здравейте,
Някой има ли информация за тази фирма, условия на работа, заплати, виждам че търсят сервизен техник за Варна. Преди месец пак търсеха, явно има текучество там. Всякаква информация ще бъде полезна.