Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ПЛАНЕТ ТРАВЕЛ ЦЕНТЪР /img/frontend/nomap.png"

ПЛАНЕТ ТРАВЕЛ ЦЕНТЪР

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 7 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-7 от общо 7


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

  Като настоящ служител в Планет ЕООД,бих искала да изкажа своето удовлетворение от работата си тук.Смятам,че след дългите години,които съм в тази фирма,съм получила всичко което се изисква за една нормална работна среда,поле за индивидуална изява и стимулирано заплащане,което трудно се конкурира с други фирми.Поради тези причини,смятам да бъда освен настоящ и бъдещ служител на Планет ЕООД.


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Тук доста от бившите служители са вложили всичките си усилия доста да поукрасят и изкривят значително действителността.
Обстановката е напълно нормална и приятна, заплащането адекватно - за всеки индивидуално според възможностите и положените усилия. Никога не съм забелязала настроението на Управителят на фирмата да се променя в дните за плащане на заплати, това са пълни глупости...Колегите са страхотни, отношенията между всички във фирмата също.
Няма фирма, в която да стоиш и да ти плащат, без да положиш елементарни усилия, нали така?
Доста грозни са изказаните по-долу мнения, жалко е че такива хора могат само на такива места да разгръщат "потенциала" си.
 


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

Относно коментарите на бившите служители, искам да споделя, че заплащането на всеки е според неговите заслуги. Точно и затова са такива изискванията към персонала. Не съм съгласна и с твърдението, че когато се дават заплати се стига до драми. Относно работната обстановка - напротив - говорим си с колегите, не сме роботи. Говорим си и с управителя и доста често се шегуваме заедно. Като на всеки управител и на нея и се случва да повиши тон, но за разлика от повечето други, когато възникне проблем, тя се застъпва за служителите си и помага. Освен това никога не отказва да разговаря със служителите си по теми, свързани с работата или други, които ги вълнуват.


клиент

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
-5

За съжаление нещата, които споделят бившите служители са абсолютно верни. Имаше момент в който познавах повечето от тях и наистина абсолютно всички се чувстваха като в концлагер. Те затова и напуснаха до една (5-6 човека), и доколкото следях развититето на Планет, служителите там се сменят на всеки 1-2 години основно (сменят, имам предвид всички напускат, колкото и да пише, че тя ги уволнява). Просто който се излъже да започне работа там разбира, на първия месец, че трябва да се маха и е въпрос на време да си намери работа, за да се разкара.
Пиша го това за тези които кандидатстват там тепърва и са имали късмет да прочетат тези отзиви, за да знаят какво да очакват. Шефката била много убедителна и мазна на интервютата, но след това .... много работа за малко пари, постоянен психически тормоз от нейна страна, не можеш да си вдигнеш главата и накрая като ти дават заплатата все едно си ги откраднал тия пари.
 Интригантството е на почит и се пропагандира като основно средство за "сплотяване на колектива", определянето на бонусите е "ако може да те прецака", всяка странична дума "означава, че не работиш", приятелството между служителите "означава заговор срещу шефката", като излизат в почивка на 20-та мин. им се звъни, че вече трябва да се връщат имало спешна работа. Започване на работа в 9:01 ,  а не в 9:00 (това е сериозно) означава крясъци, заплахи за глоби и други подобни. Аааа, истериите й били нещо нормално. Забрана да се поддържа връзка с предишни служители и други такива умопомрачителни отношения.
Хора има много други  по-коректни фирми от тази и с по-приятна атмосфера за работа! Успех.


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-2

Първото мнение доста точно описва реалната атмосфера в Планет, няма нито една излишна дума, Браво! Всички, които вече не работят там, могат само да се радват, а тези, на които им предстои един ден да се сблъскат с г-жа Стефанова в "изключително съвременния й офис", бих казала, да се надяват да не са момичета, на които им предстои да забременяват, че с тези минимални осигуровки, на които ще бъдете осигурявани, не е ясно колко пари ще взимате, когато сте по майчинство, за да си гледате "спокойно" детето. Във връзка с написаното от г-жа Стефанова, че "изискванията са наистина високи", бих допълнила, че тежките й претенции за значимост са неоправдано високи. Да, офисът е съвременен и какво от това??? Също толкова съвременни, че и повече, са много други офиси, но когато заплащането, осигуровките, отношението и уважението не са на необходимото ниво, мисля, че няма как подобна "плоска" подробност да ти бъде водещ мотив за започване на работа в Планет. Да, г-жа Стефанова се гордее с хубавия си офис, което е напълно разбираемо, особено сравнен с Кимизарника на Парчевич, разбира се, че е модерен и приветлив, но, г-жо Стефанова, дори и на Парк Авеню да Ви бъде офисът, това няма да реши основния проблем - липсата на адекватност на условията на труд, които предлагате.        


представител на управлението

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Служителката, написала това мнение е все още безработна, направете си сами изводите:) Освен това беше освободена поради некомпетентност и невъзможност да се справи с работата. Не е необходимо да се разказва дълго за да стане ясно, че самата тя не се адаптира към колектива. Фирмата е с изключително съвременен офис, а изискванията са наистина високи, което е обяснимо. Желаем й успех все пак!


бивш служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-2
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
-1
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
-5

Това е място, където не се държи на възможностите и качествата на хората, не можеш дори да отидеш до тоалетната, да не говориме да си ползваш обедната почивка или отпуската. Заплащенето във фирмата е минимално за работата, която се работи там. Когато дойде време за заплата, управителката дава сумата, всякаш й се късат от сърцето тези пари и през целия ден е в ужасно настроение, крещи без причинно, което те кара да се чувстваш виновен, че си си взел полагащото се, което си заработил.Отношението към служителите е като към роботи, които трябва само да работят и НИЩО друго. Никой с никой не говори в офиса, няма нито радио с лека музика, нито нещо друго, което да освежава обстановката, по цял ден всички мълчат и се чува само звука от клавиатурите, ако проговорите с някоя колежка или, недай си Боже, се засмеете за нещо, тя започва да крещи и да Ви пита :"Какво философствате???". Не малко хора имаме съмнения, че е луда, но това за сега няма как да докажем, така че все още е хипотеза... Когато дойде време за обедна почивка и тръгнеш да излизаш, те гледат накриво и дори и 10 мин. отсъствие за тях е много и се оказва, че точно когато си излязал е изникнала много работа, която ти трябва да свършиш. Като цяло се агитира към взимане на бегом на сандвич и яденето му на бюрото, което е ужасно, ние не сме животни. За привилегии или социални придобивки е направо смешно да се говори. Такива просто няма, защото ти си никой и твоята работа е само и единствено да работиш и да мълчиш. Придобивките и привилегиите са за управителката, майка й и дъщеря й, които също работят в офиса, а като всяка семейна фирма и тази си има свои собствени правила, различаващи се много от КТ. За професионално развитие също е абсурдно да се говори, то и няма почва за такова нещо. Ако можех да дам повече гласност на това, което пиша, щях да спася много хора от неприятното усещане да прекараш и един работен ден в офиса на ПЛАНЕТ ТРАВЕЛ ЦЕНТЪР и в компанията на г-жа Дарина Стефанова.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?