Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Скеле ООД /img/frontend/nomap.png"

Скеле ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, днес бях на интервю от 9:00 часа. Още с посрещането на входната врата ми казаха, че управителя ще закъснее, защото пътувал. Реших, че няма проблем, на всеки се случва да закъснее 10-15 минути особено сутрин в 9 часа. Седнах и зачаках. Минаха 20 минути, когато пак ми казаха че управителя пътувал и ще закъснее. Когато попитах колко ще закъснее, ми отговориха, че пътувал. И така, понеже съм търпелива изчаках още 10 минути, до 9:30, при което станах и си тръгнах. Разговарях по телефона отвън/отпред още 10 минути и познайте какво....никой не дойде. Дълбоко се съмнявам, че този човек е отишъл на работа днес. В този ред на мисли, неуважително и посредствено отношение към потенциални кандидати за работа.


бивш служител

3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
0
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
1
Потенциал
-2
Местоположение
2
Колеги
1
Работна среда
1

Ето и моето мнение за фирма Скеле ООД в която бях нает на работа .Трудов договор – просто забравете .Работно облекло - няма такива екстри.Работа на ненормиран работен ден - от осем сутринта докато се свърши , но разбира се без никакво допълнително заплащане . Заплатата се уговоря при наемане на работа и е твърда 600 лева. За това има и постоянно текучество .Ако ви се бачка здраво идете и вижте Успех .

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?