Подробна оценка от Ваня
Здравейте, днес бях на интервю от 9:00 часа. Още с посрещането на входната врата ми казаха, че управителя ще закъснее, защото пътувал. Реших, че няма проблем, на всеки се случва да закъснее 10-15 минути особено сутрин в 9 часа. Седнах и зачаках. Минаха 20 минути, когато пак ми казаха че управителя пътувал и ще закъснее. Когато попитах колко ще закъснее, ми отговориха, че пътувал. И така, понеже съм търпелива изчаках още 10 минути, до 9:30, при което станах и си тръгнах. Разговарях по телефона отвън/отпред още 10 минути и познайте какво....никой не дойде. Дълбоко се съмнявам, че този човек е отишъл на работа днес. В този ред на мисли, неуважително и посредствено отношение към потенциални кандидати за работа.
Подробна оценка от Софиянец
Ето и моето мнение за фирма Скеле ООД в която бях нает на работа .Трудов договор – просто забравете .Работно облекло - няма такива екстри.Работа на ненормиран работен ден - от осем сутринта докато се свърши , но разбира се без никакво допълнително заплащане . Заплатата се уговоря при наемане на работа и е твърда 600 лева. За това има и постоянно текучество .Ако ви се бачка здраво идете и вижте Успех .