Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

И Джей Ар Груп ООД /img/frontend/nomap.png"

И Джей Ар Груп ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


шубе го/я е и не казва!

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-2
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-4

фирмата се ръководи изключително непрофесионално, от хора, които нямат основно понятие от мениджмънт и дори не умеят да поддържат нормални отношения мениджър - служител.
текучеството на персонала е постоянно, основната причина е нередовното изплащане на заплатите, които така или иначе са по-ниски от договорените. а всъщност договори при започване на работа не се подписват, самите мениджъри не считат за нужно дори да се плащат осигуровки и не разбират защо те като работодатели трябва да го правят. 
ръководят фирмата "на парче", без някаква стратегия за развитието на "компанията". за развитие на самите служители не може да се говори, много малко са тези, които се задържат повече от 3-4 месеца. затова и постоянно витае чувство на несигурност - дали ще има (някаква) заплата, дали фирмата няма да фалира и служителите да останат с няколко заплати, които няма да бъдат изплатени.
уважението на работното място е на неуместно ниво. шефовете фамилиарничат до толкова, че разказват личните си проблеми, и се оплакват повече от служителите от неща, за които самите те са отговорни. постоянно се усеща лицемерие към колеги, към клиенти, дори към собствените си съдружници. 
натовареността на работното място е около средната, има дни, в които няма кой-знае колко работа. но има служители и извън работно време. няма обедни и други почивки, често се остава и след работа. иначе обстановката в офиса е сравнително приятна, колегите също.
относно местоположението, то не е постоянно. офисът непрестанно променя адреса си, фирмата променя често съдружниците си.
единствените привилегии са намаленията на стоките от магазините, които се продават на сайта.
не си губете времето с дилетанти!


бивш служител

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
2

Заплащане: Няма да напиша за какви пари става дума, защото са смешни и обидни. В крайна сметка ми платиха едва половината от договорената сума.
Уважение: В това отношение атмосферата беше приятна, като изключим момента, че личното (извън работно) време на служителите не се зачита по никакув начин. Дават се задачки "за в къщи".
Привилегии: Няма.
Фирмена сигурност: Коментират се бивши служители, като конкретно се назовават имена.
Ангажираност: При работа на половин работен ден, трябваше да съм на разположение по цял, защото не се знаеше кога ще има работа - сутрин или следобед. Понякога се свършва по-рано, понякога по-късно.
Потенциал за развитие: Никакъв.
Местоположение: Ако не си с кола ставаш целия в кал докато се добереш до офиса.
Колеги: Всички са нови, защото никой не се задържа повече от месец, за това и няма колектив.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?