ЕТМ - Конструкции ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ЕТМ - Конструкции ЕООД

В тази фирма работата не е тежка в сравнение с други фирми от този бранш.Има забавяне на заплатите,но това се случва почти на всякъде.Който е добър работник получава добро заплащане и естествено който работи по-малко получава по-малко.Като цяло аз му казвам малко над средната хубост!

Малка фирмичка опитваща се да оцелее!!!
Трагедията започва веднага щом прекрачиш прага на базата.
Сградата е някакви бараки от остатъчни материали събрани през годините на дейноста и. За съблекалня служи помещение направео от сандвич панелки със размери 3 на 3 във това помещение трябва да се преобличаш,ако ти се наложи случайно да отидеш по нужда до тоалетната богами по добре стискай докато отидеш до някой обект.
За инструмент неми се говори, има някакъв колкото да се мъчиш да свършиш някаква работа.
Идва моментът на ЗАПЛАЩАНЕ - предварителната договорка е че се плаща всяка седмица, а събота и неделя на ръка, но уви това си остава само желание??? Клиентите неса платили и няма пари, но все пак ще ви дам нещо минимално ( 20 лева) да имате да изкарате до следващата седмица. Идва и следващата седмица и историята се повтаря........
А да щях да забравя. Договори???? Няма такива.