Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ламбаджиев стандар /img/frontend/nomap.png"

Ламбаджиев стандар

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 8 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-8 от общо 8


бивш служител

21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
4
Натоварване
-4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
2

И аз като много други минах през фирмата, преди време. За разлика от повечето, все още поддържам добри взаимоотношения с ръководството и част от бившите колеги.

Много мога изпиша за фирмата - за заплата, за обстановка и прочие. Фактите са следните - за щатни служители се наемат основно студенти или прясно завършили, кадърни хлапета. Напористи са, искат да се учат и развиват, а и не очакват кой знае какво заплащане. Да питам от студентите, без стаж колко е лесно да си намериш работа? Ламбаджиев ти дава поле за развитие и влизане в реалността. Да, работата е много, често се работи извънредно, но парите се получават на време, защото след това съм имала и позиции с по-висока заплата, която ти я бавят. Заплащането е коректно от към уговорки - колкото сте се разбрали, толкова получаваш и рядко се увеличава. Истина е, че за извънредните часове трябва да се напомня и при струпване на повече се предлага или почивен ден или заплащане. За закъсненията се правят забележки, но когато работата ти е свързана с тази на други хора е нормално, пък и когато е системно, си е чисто неуважение. Част от коментарите са на хора, с които съм работила заедно и си спомням как си гледаха часовника през цялото време, но през деня не бяха толкова упорити към работата си :) Външните експерти, ако си свършат съвестно работата, получават редовен клиент. Има хора, с които работи от хиляди години.

Ако беше аматьор управителя нямаше да оцелее толкова време на пазара ;) на моменти си противоречи, звучи странно, дори налудничаво, но не е аматьор и заслужава уважение.

Времето е пари и това е мотото във фирмата. Ако губиш своето, то скоро ще си тръгнеш. Ламбаджиев поне знае какво иска - добре свършена работа за кратко време. Ако заплатата Ви зависи от това какви резултати сте постигнали, ще почнете да си обяснявате много неща.
Това не е фирма, в която ще си барате ушите и ще Ви се плаща. Или си полезен за общото благо или няма нужда от теб, което звучи грубо, но в тази агенция е истинска работа в екип и целта е всички да са с едно темпо.

Има много плюсове и минуси работата в Ламбаджиев Стандарт, но аз се радвам, че работих там. С удоволствие си тръгнах, но никога не съм съжалявала за времето ми в жълтата къща.

Ако сте без стаж и сте готов на компромиси, има какво да научите.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преди няколко месеца работих по един проект с фирмата.Въпреки негативните мнения прочетени в интернета,реших да пробвам. Винаги има недоволни хора.Бях приятно изненадана от коректното заплащане и спазените точки в подписания договор.В една фирма винаги има какво да се подобри и какво да се промени,за да се развива успешно фирмата.Успех на управителя и се надявам да работим и по др. проекти заедно.


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
-5

Здравейте и от мен!

Работих известно време във фирмата и си признавам,
че надмина всичките ми очаквания!
Защо?
Защото в тази фирма няма никакви здравословни и безопасни условия на труд! Като цяло в курник е по-чисто! Столовете се чупят, не можете да седите на тях! Нищо не работи както трябва, нищо не се поддържа и не се хигиенизира! Забравете за думата ред!
Няма организация, няма логика, няма уважение, няма коректност!
Има огромно текучество! Всеки месец идват и си отиват хора! Ако Вие не напуснете, ще Ви уволнят, но без причина! Уволнението става за 2 минути, а на третата сте вече извън офиса!
Няма обучение, няма и обяснение!
Заплатата е ниска! А отговорностите, задълженията и работата са много и набъбват постоянно!
Няма увеличение на заплатата, въпреки че Ви се обещава такова!
Няма командировъчни! Нямате никакви права, а само задължения!
Има лицемерие, егоизъм, използване, цинизъм и брутално разхвърляне на задачите за деня! Все едно сте в цирка! Но след няколко дни този цирк се превръща в ад!
Управителското тяло - сами си правете изводите за тях след написаното!
Впрочем всички коментари са верни!

Успех на всички, които си търсят работа!

Чао от мен!


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-5

Аз съм бивш служител във фирма "Ламбаджиев Стандарт" ООД.
Не бих желал да оплювам никого или да обиждам с нападки и цинични думи!
Споделям своята оценка и се стремя да съм обективен, защото се надявам всеки да има шанса да прочете тези редове и да вземе правилното решение.
Атмосферата изкуствено се поддържа от Управителите да е крайно напрегната и стресираща!
В 99% от случаите Управителят има обиден крещящ тон, който ескалира във въздуха с хиляди упреци.
Заплащането е ниско и всеки път трябва да си броите изработените дни и да си искате парите, които Ви се полагат!
Във фирмата няма ред и Управителите не могат да разпределят адекватно задачите за деня. Една задача се изпълнява от 3-4 човека, от които никой не знае нищо и всеки прави едно и също. В резултат всеки от фирмата е работил по една и съща задача цял ден и никой не е свършил нищо. През 5 минути Управителят си мени разпоредбите и не знаеш какво да правиш. А когато го попиташ, той ти отговаря, че още не си преминал първи клас!
За съжаление хигиената във фирмата е на много лошо ниво! Няма никаква елементарна хигиена, има дори мишки! Докато работиш около теб има отрова за мишки, а от тавана ти изпадат разни мръсотии и мишешки ..........! Няма чистачка! А докато разлистваш документи,ръцете ти стават черни! Има и паяжини, които се люшкат в ъглите на тавана!
Оборудването е също на много лошо ниво! Компютрите са бавни, общо взето 10 минути докато зареди в най-добрия случай, постоянно забиват! Принтерите, телбодите вечно не работят! Много често спира токът и Управителят не знае как да разреши проблема, а в най-добрия случай става и късо съединение! Това е бонус!
В цялата фирма цари безпорядък, който е придружен с цинично и вулгарно поведение от страна на Управителите!
А сега за работата! Имате много отговорности и задачи! Тона е хубаво на първо четене! Но когато сте виновни за всичко, започва да не Ви харесва тази роля. За съжаление Управителите Ви държат отговорни за всичко, дори и за грешките на другите! Сърбате попарата на колегите си по цял ден! Най-много сърбате попарата на Управителите, които нямат смелост да си признаят грешките и Ви обвиняват! Е, и Ви уволняват! Трябва да знаете всичко и да разбирате от всичко! Няма никакво обучение и обяснения! Трябва да правите всичко за 5 минути! След 5 минути не ставате и се назначава следващия! Като поточна линия, само че с хора!
Кулминацията на тази прекрасна история идва, когато видите отстрани как се уволняват хора без предизвестие и причина, как всеки месец има нови хора и как никой не се задържа там. Текучеството е един от основните проблеми във фирмата. Има два варианта - или хората напускат след 3 до 6 месеца, максимум година или ги уволняват след 6 месеца! Така колелото се върти и всеки месец имате по нов колега за отскок!
За завършек мога да кажа само, че има и хубави неща:
- колегите, но не всичките. Винаги има и гнили круши на дървото, но те не падат! Те ще Ви вгорчават дните и ще Ви стъпкват като мравки, за да се докажат пред Управителите! Точно те са с големите привилегии и ринат напред!
- и обедната почивка, която може да ползвате - 30 минути
Но не се закъснява - особено сутринта! За 3 минути ще Ви направят доста голям проблем и ще бъдете упрекнати, че сте се самозабравили! Ще бъдете благодарни, ако не Ви уволнят, а само Ви запрашат! Сутрешен подарък! Каква симфония за ушите!
За Управителите няма думи, с които да се опишат!
Колкото повече време прекарвате във фирмата, толкова повече абсурдни грешки намирате! И един съвет каквото и да трябва да се пише, пишете го Вие! Иначе ще видите едно изречение с пет грешки, а то има само три думи. Забравяте за българския език, плясвате се по челото и се чудите това на какъв език е написано!
Хващайте първото метро и бягайте надалеч от великолепната жълта къща с неизмитите прозорци от 10 години! А Вие си мислите, че има ремонт! Е, няма! За да си подобрите настроението, влезнете в тоалетната, за да не влезете повече там и да стискате до края на работния ден, докато се приберете в къщи!
В края на всичко това си кажете: Аз съм човек, а не роб! И всеки човек заслужава уважение, една добра дума и една усмивка, която да го стопли в поредния кошмарен и парадоксален работен ден в "Ламбаджиев Стандарт" ООД!
Ценете се, защото не сме за един ден на този свят, а работодателите се държат с нас точно така!
Благодаря за вниманието!

С уважение:
Един бивш служителкандидат за работа

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Явно наистина това е някаква аматьорска фирмичка. Опитват се обаче някаква важност да си предават: След публикувана обява за работа и изпратени от вас документи може да ви се обадят още на следващия ден за интервю. Като им кажете, че деня и часа, в който ви викат не ви удобен, не ви предлагат друга възможност, а по-късно още на същия ден ви заявяват, че вече са намерили човек за позицията?!? След което обявата им стои публикувана още 2 месеца.... Много са забавни.


-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-5

Не ми се пише в подробности, не заслужават да се говори за тях изобщо. Ще кажа само едно - Ламбаджиев стандарт е ОТВРАТИТЕЛНА ФИРМА!


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-4
Колеги
3
Работна среда
-3

Управителя е аматьор, който и идея си няма от управление и а от това с което се занимава фирмата.Отношението към служителите е цинично и вулгарно.Експлоатация за жълти стотинки. Не случайно и текучеството е доста голямо,хората или сами си тръгват или ги уволняват. Претенцийте са им големи, взимат те за една позиция, но изпълняваш нещо съвсем различно, по възможност 3 в 1, а в замяна на това получаваш омаловажаване и  незачитане на свършената работа. Виждаш ли всички са се наговорили барабар с тебе да прецакат фирмата. Атмосферата е доста обтегната, защото  се цели хората вместо да работят в екип да се изпокарат помежду си, на принципа разделяй и владей. Ако сте мазохист, вървете и работете там.


клиент

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
5
Работна среда
-3

Доста некоректно отношение на шефовете спрямо работниците. Карат те да правиш всичко и когато кажеш че това не си го правил никога защото не е в твоята област на познание на другия ден ти сервират, че си уволнен и се започват едни обяснения от родъ на колко зле е фирмата и как поръчките не ги взимат служителите като свой. Обикновенно хората който започват работа там след една седмица вече са загубили ентусиазма си защото всъщност правят съвсем различно нещо. Постоянно се уволняват хора от фирмата и се назначават нови по възможност да са студенти, за да работят на половин работен ден но ако е възможно да вършат работа като за 5 човека ще е добре. Заплащането е под всякаква критика. Има хиляди недомислени неща във фирмата за който ако започне да се пише ще излезе цяла книга. Неприятното е че найстина кандидатите който избират за работа са млади и способни хора но неотценени от шефовете. Атмосферата всеки ден е напрегната и шефовете винаги се опитват да ти внушът, че ТИ си воновен за дадено нещо което всъщност не е твоя работа. Обучение за новопостъпилите няма и никога няма да има. Още от първия ден ти дават някакви неща и след три дена ти казват че много се бавиш. Със две думи НЕ КАНДИДАТСВАЙТЕ ЗА РАБОТА ТАМ.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?