Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Дамянов Клима Инженеринг ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Дамянов Клима Инженеринг ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


шубе го/я е и не казва!

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-4
Потенциал
3
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
3

1. Заплащане - недостатъчно, като се има в предвид, че се очаква да сте нон-стоп на разположение на г-н Дамянов, например вечер след края на работния ден, или в събота. Ако пък поискате увеличение на заплатата, автоматично ставате кръвен враг на началството. Може и да се надявате на някое бонусче след приключване на голям обект, ама я дадат, я не...
2. Уважението донякъде го има, ако има нещо нередно шефа проявява разбиране, напр. личен проблем или каквото и да е. Но да ти уважат труда посредством увеличение на заплатата малко трудно, да не кажа невъзможно.
3. Привилегии имаше доста, преди прословутата криза - имаше фирмен автобус, който взимаше всички служители. Имаше и столова с хубаво обедно меню на преференциални цени, веднъж годишно даваха купони за обувки. Но сега всичко това е в миналото.
4. Сигурността за работното място беше добра, до преди да почнат съкращенията имаше слух, че г-н Дамянов никого не е гонил. Но към този момент повече от половината са съкратени.
5. вж. точка 1(Заплащане) :)
6. Развитие има, особено ако сте в проектантски отдел - тогава пряко работите с г-н Велчо Дамянов, а той като проектант е много добър, бих казал на ниво "професор" - има много какво да се научи от него и  колкото да е зает, винаги намира време ако имате въпроси към него.
7. Въпреки, че централата се намира п..ка си л..ина в края на Меден рудник, с фирмения автобус беше удобно. Сега като спряха рейса, всички гонят марширутките и определено не им е много удобно.
8. Колегите са екстра, винаги са насреща ако трябва да помогнат с нещо. Има 1-2-ма боклуци, особено имаше един ръководител обекти, дето трудно се работеше с него, но той напусна.
9. Работната среда е добре, има си всичко необходимо - компютър, принтер, плотер, телефон. Но много трябва  да се внимава за хартията, ако се разпечата грешен чертеж, г-н Дамянов мрънка. Ако на чертежа шрифта е прекално голям, г-н Дамянов пак мрънка, че много тонер отива. Общо взето много се мрънка :)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Моля, давайте мнения!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?